REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Iubita lui Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, primele declarații după incendiu

Iubita lui Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, primele declarații după incendiu

A.F. 23 ianuarie 2024 | 19:15 1951

Concubina lui Cornel Dinicu face primele declarații după incendiu. Era lângă el în momentul tragediei. Alexandra a fost chemată pentru a se constitui parte civilă, după ce l-a pierdut pe Victor în incendiu, fiul lui Cornel Dinicu. După audierea decisivă, se conturează noi ipoteze și au ieșit la iveală adevăratele discuții dintre Cornel Dinicu și avocatul care susține că a fost amenințat.

Iubita lui Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, primele declaratii dupa incendiuCornel Dinicu

„Lăsăm organele de anchetă să își facă treaba. Referitor la trecutul soțului meu lucrurile au fost reprezentate total eronat. Suntem părinți îndurerați, atâtea familii îndurerate. Atenția s-a dus în altă parte decât trebuia… Noi suntem bucuroși că mai avem copiii ceilalți în viață. Mai sunt familii care au supraviețuit. Lăsăm organele să își facă treaba…. Pur și simplu e o situație pe care încercăm să o depășim. (…) Dincolo de asta suntem părinți care avem nevoie de liniște că să și plângă copilul“, a declarat iubita lui Cornel Dinicu.

Alexandra: Este absurd tot ce se vehiculează, o să fie lămurit de organele statului

„În rest lăsăm presă să își facă treaba și lăsăm că organele abilitate ale statului și cele plătite de noi să investigheze și să ne spună care a fost sursă incendiului. Nu putem să facem supoziții și nu o să o facem. Este absurd tot ce se vehiculează, o să fie lămurit de organele statului”, a declarat Alexandra, iubita lui Cornel Dinicu, potrivit romaniatv.net.

În urma incendiului de la Ferma Dacilor care a izbucnit pe data de 26 decembrie 2024, opt persoane, respectiv cinci adulţi şi trei copii, au murit carbonizate. Între victime se află și fiul lui Cornel Dinicu, patronul pensiunii, scrie stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai o sa faceti niste puscarie! Ca sa meritati
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510