REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.9° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
19.9° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Iubita lui Florian Coldea a fost trimisă în judecată de DIICOT pentru trafic de droguri

Iubita lui Florian Coldea a fost trimisă în judecată de DIICOT pentru trafic de droguri

A.F. 2 august 2024 | 00:00 727

Marina Pandarof, iubita lui Florian Coldea, a fost trimisă în judecată joi de DIICOT pentru trafic de droguri. Dosarul a fost înaintat spre competentă soluționare Tribunalului București.

Iubita lui Florian Coldea a fost trimisa in judecata de DIICOT pentru trafic de droguriMarina Pandarof

„Prin rechizitoriul din data de 31 iulie 2024,  procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura centrală, Secția de combatere a traficului de droguri au dispus trimiterea în judecată a 3 inculpați cercetați în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor trafic de droguri de mare risc, deţinere ilegală de droguri de mare risc în vederea consumului propriu șI cumpărare de droguri de mare risc în vederea consumului propriu.

Din materialul probator administrat a rezultat că la data de 23.02.2022, unul dintre inculpați a fost prins în flagrant, pe o stradă din Sectorul 1 al municipiului București, în timp ce deținea în autoturismul pe care-l conducea, cantitate de 2,38 grame cocaină, ambalată în trei punguțe. Drogul de mare risc descoperit asupra acestuia a fost preluat de la o inculpată în cauză, în baza unei înțelegeri prealabile, în scopul transportului către cumpărătorul final, un alt inculpat, care a și efectuat plata.

De asemenea, cercetările efectuate au mai relevat că la data de 06.10.2022, inculpata a deținut în locuința sa, pentru consum propriu, cantitățile de  0,31 grame cocaină și 0,57 grame cocaină în amestec cu alpha-PHIP, cofeină, fenacetină și benzocaină (droguri de mare risc).  

Dosarul a fost înaintat spre competentă soluționare Tribunalului București.

Această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță, spre judecare, situație care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, a transmis DIICOT.

Cine este Marina Pandarof

Marina Pandarof, celebra blondă cu care s-a pozat Florian Coldea, alături de unul dintre cei mai căutați albanezi ar fi, potrivit surselor Antena 3 CNN, omul de legătură cu Albania și cu lumea arabă.

Româncă ar fi cea care i-ar fi facilitat lui Florian Coldea întâlnirea şi nu doar cu albanezul, ci și cu mai multe persoane influente din Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite.

Majed Al Sorour, fost CEO al Golf Saudi și federaţiei saudite de golf, a făcut parte din conducere a echipei de fotbal New Castle. Este listat cu avere de 2,8 miliarde de dolari și este considerat unul dintre cei mai influenți oameni din lumea arabă și nu numai, scrie antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Voi tot la economic zburati si acum?
0
0
C0LDEA, DIN SECUNDA ASTA, tu si T4RF4 TA"DISPARETI"DEFINITIV DIN ROMANIA! Esti TRADAT0R, la fel ca SebiTA"Tsarul YugoSLAV". YOU GO!(la pachet cu ANCUTA si MlHAlTA) "Baietii te aud, te gasesc si-o beIesti. AI D0Sarul in C4C47 la fel ca si femeia ta. Nu difera chiar nimic, la amandoi va place puIa."XXX"LA FlRME, 0RGANlzATll, INTERNET, TEHNlCA a ajuns sa fie cea care face diferenta, dar multi nu si-au dat inca seama ca un celular, folosit gresit, poa' sa te-arunce la gr0par. Vezi tu, stii ca-n viata inseamna mult sa te ridici in picioare doar cand ai ceva de spus. Ia-o ca pe-UN SFAT sau ia-o tu ca pe ce vrei! EU si BAIETII MEI suntem in mileniu' trei". Suntem (0FFiC14L)"IN R4zB01"impotriva MAF1EI ALBANEzE+"MAF1EI cu buIiba5a". V-ati urcat PESTE C4DAVRE, pentru hartii... jegule! Deci: Fugi, fugi! Vin baieti buni! "Every day across that border, people are kidnapped or killed by his hand or with his blessing. To find him would be like discovering a vaccine. You understand the value of that?"
25
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768