REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.5° Constanța Sâm., 17 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6824
30.5° Constanța Sâmbătă, 17 August 2024 Anul XX Nr. 6824
 

Iubitul „Doamnei cu coasa“ de la Spitalul Pantelimon s-a trezit din comă și va fi audiat

Iubitul „Doamnei cu coasa“ de la Spitalul Pantelimon s-a trezit din comă și va fi audiat

A.F. 17 august 2024 | 13:11 683

Iubitul doctoriței de la Spitalul Sf. Pantelimon supranumite „Doamna cu coasa” a ieșit din comă și este conștient în acest moment. Bărbatul, care a fost găsit inconștient în toaleta din centrul Brașovului după ce și-a administrat o perfuzie cu anestezic, urmează să fie audiat de oamenii legii.

Iubitul „Doamnei cu coasa“ de la Spitalul Pantelimon s-a trezit din coma si va fi audiatdoctorița supranumită „Doamna cu coasa“ și iubitul ei

Potrivit procurorilor, bărbatul ar putea fi medic ATI, având în vedere că asupra sa a fost găsit un ecuson cu această funcție.  

„În data de 16.08.2024, la ora 13:06, organele de poliție din cadrul secției 1 de poliție Brașov au fost sesizate cu privire la faptul că o persoană de sex masculin, în vârstă de 53 de ani, a fost găsită în stare de inconștiență într-o toaletă publică din Piața Sfântul Ioan din municipiul Brașov. După ce aceasta, cel mai probabil, și-a adminstrat o perfuzie cu o substanță de uz medical. Bărbatul a fost transportat la spitalul Clinic de Urgență Brașov pentru a primi îngrijirile medicale necesare, ulterior fiind transferat la spitalul Militar din Brașov. În prezent, persoana de sex masculin este conștientă, însă nu a putut fi audiată de organele de poliție. În urma verificărilor preliminare efectuate facem precizarea că este posibil ca bărbatul în vârstă de 53 de ani să aibă calitatea de medic ATI, având în vedere că asupra sa a fost găsit un ecuson în acest sens. În prezent, cercetările se efectuează IN REM cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă de către organele de poliție din cadrul secției 1 de Poliție Brașov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov”, a declarat Anca Gheorghiu, prim procuror, scrie digi24.ro.

Iubitul doctoriței a fost găsit vineri, 16 august, leșinat într-o toaletă publică din Brașov, după ce și-a administrat singur o perfuzie cu anestezic. Bărbatul, medic anestezist la Spitalul Militar din București, era în stare foarte gravă atunci când a fost găsit și a fost dus de urgență la Spitalul Județean din Brașov. El rămâne internat acolo, iar medicii încearcă să-i salveze viața.  

Un comunicat al IPJ Brașov arată că apelul la 112 a fost primit la ora 13.06, cu privire la faptul că „într-o toaletă publică, amplasată în Piața Sfântul Ioan din Brașov, se afla căzută o persoană în stare de inconștiență”.  

„Bărbatul identificat a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații. În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, dosar aflat sub instrumentarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, la finalizarea căruia vor fi dispuse măsurile legale”.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eroii din linia intai! Multumim ca in 2020 ati salvat vieti cu oxygenu mai ales
3
0
Asta e domnul cu coasa
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620