REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.9° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
26.9° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Iubitul doctoriței arestate a încercat să se sinucidă într-o toaletă publică

Iubitul doctoriței arestate a încercat să se sinucidă într-o toaletă publică

Deria ISLEAM 16 august 2024 | 15:30 2580

Iubitul doctoriței arestate, poreclită „doamna cu coasa”, a fost găsit inconștient într-o toaletă publică. Lângă acesta, se aflau mai multe flacoane cu o anumită substanță.

Iubitul doctoritei arestate a incercat sa se sinucida intr-o toaleta publicaMaria Miron, „Doamna cu coasa”

Iubitul Mariei Miron, una dintre cele două doctorițe arestate în cazul deceselor suspecte de la Spitalul "Sfântul Pantelimon" din București, cunoscută și sub numele de "Doamna cu coasa", ar fi încercat să se sinucidă.

Medicul Cristian Laurențiu Pleșa a fost descoperit într-o toaletă publică din Piața Sfântul Ioan din Brașov de către o persoană care a alertat imediat serviciul de urgență 112, conform surselor Antena 3. Acesta se afla în stare de inconștiență, iar lângă el au fost găsite fiole cu un medicament.

O ambulanță și un echipaj de poliție au ajuns la fața locului și au confirmat cele raportate în apel. În urma investigațiilor, bărbatul a fost identificat ca fiind Cristian Pleșa, probabil datorită ecusonului medical pe care îl avea, indicând că este medic ATI.

Bărbatul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Județean de Urgențe Brașov, iar poliția a deschis o anchetă penală pentru vătămare corporală din culpă. Deși medicamentele găsite sugerează o posibilă tentativă de suicid, se investighează dacă este vorba despre o tentativă de sinucidere sau dacă acesta este victima unei infracțiuni.

În acest moment, se consideră mai probabilă ipoteza unei tentative de suicid, având în vedere că nu au fost identificate semne de violență asupra sa, ci doar medicamentele pe care se presupune că și le-ar fi administrat. Acestea sunt medicamente periculoase, care necesită un regim special de administrare.

Bărbatul apare, de asemenea, în interceptările aflate la dosar, în discuții cu doctorița Miron despre situația din secția ATI și a fost audiat în cadrul anchetei.

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CUM ADICA ??? IUBITUL DOCTORITEI ??? INTELEG CA MEDICUL AVEA FAMILIE, TOT MEDIC...ATUNCI IUBITUL DOCTORITEI ESTE....FUTACUL-DOCTORITEI..CE VREMURI DE K...KAT TRAIM...SOTII, IUBITI...FUTACI...CONCUBINI...DRACU SA NE IA PE TOTI...NU MAI INTELEGI NIMIC...RAU A AJUNS ACEASTA,,,,ROMANIE....NE MERITAM SOARTA,,,
1
0
Daca vrea sa moara cu adevarat sa vorbeasca cu iubita lui,ea este profesionista cand vine vorba de crime.
3
2
faza e ca atunci cand e ceva pe bune si persoana chiar vrea sa se sinucida, o face in liniste, nimeni nu o face in public, astea sunt vezi ca ma sinucid, cheama ambulanta
9
4
El a incercat sa se sinucida, sau a incercat "sa-l sinucida" iubita ? :))
5
6
la noi in oras riscul e zero neavand toalete publice
16
3
Halal medici, ăștia nu au treabă cu meseria nobila de medic, ăștia sunt criminali care jura cu mana Pe Cruce, sunt Satane .
14
5
Un gest corect!!
9
7
fata asta, după figură se vede ca este a dracu, e genu care taie în carne vie
14
7

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620