REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.7° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
25.7° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Iubitul lui Emil Rengle, show la Vocea României: În echipa cărui jurat a intrat

Iubitul lui Emil Rengle, show la Vocea României: În echipa cărui jurat a intrat

A.F. 11 octombrie 2023 | 00:00 594

Alejandro Fernandez, în vârstă de 27 de ani, este din Londra, dar acum locuiește în România, unde lucrează pe un post de consultat în afaceri. Pe jumătate englez, pe jumătate spaniol, acesta este iubitul lui Emil Rengle, câştigătorul concursului Românii au talent în 2018.

Iubitul lui Emil Rengle, show la Vocea Romaniei: in echipa carui jurat a intratAlejandro Fernandez

Alejandro Fernandez, iubitul lui Emil Rengle, face furori la Vocea României. Tânărul a apărut în ediția de vineri de la Vocea României, în care a interpretat melodia „Leave a light on” a lui Tom Walker şi a reuşit sî întoarcă toate cele patru scaune! Mai mult, juraţii s-au bătut pentru a-l lua în echipă, iar câştigător a fost Smiley.

„Alejandro, pot să-ți spun foarte clar eu am experiența de a fi călătorit și în Statele Unite, și în UK și am și lucrat acolo. Eu am una dintre cele mai mari firme de producții muzicale din România și de foarte mulți ani ne străduim să producem afară. Întâmplarea face că piesa pe care tu ai cântat-o în seara asta este cântată de Tom Walker, cu care noi chiar lucrăm. Iar producătorul care lucrează cu Tom Walker e chiar acum în sală. Șerban Cazan îl cheamă. Adică ce vreau eu să spun, dacă vii la noi în echipă poate ai ocazia să te întâlnești cu originalul care cântă piesa asta”, a fost discursul cu care Smiley l-a convins pe Alejandro Fernandez.

Emil Rengle a confirmat acum câteva zile că se iubește cu Alejandro Fernandez. „Sunt în primă fază a unei relații, aș zice. Ești prima persoană cu care vorbesc și încă îmi este frică mie. E frumos ce trăiesc! Simt că chakra inimii se deschide și doar îmi este mie teamă să o verbalizez. Trebuie să simt că sunt bazele 100% așezate și că noi suntem bine astfel încât să ies cu acest lucru la lumină!”, a declarat dansatorul, pentru ego.ro, citat de stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513