REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.5° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
26.5° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Iubitul Oanei Matache, ironizat de Gina Matache pe Instagram: „Aveți grijă ce psihiatru alegeți.”

Iubitul Oanei Matache, ironizat de Gina Matache pe Instagram: „Aveți grijă ce psihiatru alegeți.”

Valentina CAMARA 2 martie 2023 | 00:00 815

Iubitul Oanei Matache a fost ironizat de mama vedetei, Gina Matache, pe propriul cont de Instagram, acolo unde a apărut o fotografie cu actualul partener de viață al fiicei sale. În descrierea postării a fost pus mesajul: „Aveți grijă ce psihiatru alegeți.” Persoanele din mediul online se întreabă acum dacă postarea a fost făcută chiar de Gina Matache sau cineva i-a spart contul și publică în numele ei.

Iubitul Oanei Matache, ironizat de Gina Matache pe Instagram: „Aveti grija ce psihiatru alegeti.”

Zilele trecute, la aproximativ două săptămâni după ce paparazzii SpyNews.ro au surprins-o în compania bărbatului cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, Oana Matache a confirmat divorțul de Răzvan Miheț, tatăl copiilor ei și, implicit, relația de iubire de care se bucură în prezent alături de Radu Siffredi.

Iubitul Oanei Matache, ironizat de Gina Matache pe Instagram

În urmă cu puțin timp, pe pagina de Instagram a Ginei Matache, a apărut o postare care i-a pus pe fani pe gânduri. Mai exact, dacă intrați pe contul mamei Oanei Matache veți vedea că a fost făcută publică o fotografie în care apare actualul partener de viață al surorii Deliei, însă comentariul nu este tocmai unul care să îi facă cinste.

„Aveți grijă ce psihiatru alegeți.”, scrie în descrierea imaginii.

Faptul că Gina Matache nu s-a băgat niciodată în viața fiicelor sale și, de-a lungul timpului, nu a avut nimic de comentat în legătură cu deciziile acestora, i-a făcut pe fani să se întrebe dacă nu cumva pagina de Instagram a vedetei a fost spartă și altcineva postează în numele ei.
Oana Matache, despre divorț și relație toxică

Oana Matache a vorbit, de curând, despre despărțirea de tatăl copiilor ei. Sora Deliei a mărturisit că despărțirea de soțul ei a fost una firească și dă de înțeles că are o relație ok cu Răzvan Miheț, punctând că acesta poate veni oricând să își vadă copiii.

„Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. E o situație în care tatăl poate să vină oricând să vadă copiii. Nu e nicio piedică. (...) Cunosc foarte multe femei care trăiesc în căsnicii din astea super toxice și nu vorbesc neapărat de bătaie sau chestii de genul ăsta, că toxicitatea poate lua foarte multe forme. Efectiv nu au de ales decât să stea în căsnicia aia, pentru că majoritatea femeilor care au doi copii nu au mai muncit de minim 5 ani. E foarte greu să-ți iei copii și să-ți refaci viața în condițiile în care, legal, soțul tău dă ca pensie alimentară ceva % din salariul minim pe economie. Te alegi cu 6-700 de roni pe lună. (...)”, a spus sora Deliei, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303