REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
21.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Iulia Albu a dezvăluit de ce are fața umflată

Iulia Albu a dezvăluit de ce are fața umflată

Valentina CAMARA 25 martie 2023 | 00:00 933

Iulia Albu le-a dezvăluit fanilor din ce motiv are fața umflată. Vedeta a vorbit deschis și a mărturisit cu ce problemă se confruntă, dar și ce face în prezent pentru a o rezolva. Ce sfaturi le-a oferit internauților.

Iulia Albu a dezvaluit de ce are fata umflata

Mulți fani se întrebau din ce motiv are Iulia Albu fața umflată la unele emisiuni. Vedeta nu a mai stat pe gânduri și a preferat să vorbească deschis despre acest subiect.

Iulia Albu, motivul pentru care are fața umflată

După cum bine știm cu toții, Iulia Albu este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește multe momente importante cu persoanele care o urmăresc în mediul online. De data aceasta, vedeta a postat în secțiunea de InstaStory câteva videoclipuri prin intermediul cărora le-a dezvăluit fanilor care este motivul pentru care are fața umflată.

Vedeta susține că are probleme cu limfa, iar din acest motiv are nevoie de drenaj limfatic. Iulia Albu a ținut să precizeze că abia acum, după ce a apelat la masajul facial sculptural a reușit să își rezolve problema.

Iulia Albu a fost la două ședințe de masaj până acum și plănuiește să mai meargă o dată până săptămâna viitoare, înainte e a pleca în străinătate.

„Există ceva ce se numește masaj facial sculptural și acest masaj ajută mai ales persoanele ca mine, care au probleme cu limfa, care au nevoie de drenaj limfatic. Câteodată îmi scrieți „De ce ești așa umflată la față în anumite emisiuni?”. Pentru că am această problemă. Este o problemă pe care abia acum am reușit să o rezolv. Am făcut două ședințe, o să trebuiască să plec din țară săptămâna viitoare. Mai fac una înainte să plec”, a mărturisit Iulia Albu pe InstaStory.

Vedeta, sfat pentru fani

Tot în cadrul videoclipurilor postate pe InstaStory, Iulia Albu le-a sfătuit pe femeile care o urmăresc pe rețelele de socializare să renunțe să mai apeleze la acidul hialronic și, dacă doresc, să încerce masajul facial sculptural în schimb.

Iulia Albu are motive să radieze de fericire. Vedeta se bucură de o carieră de succes, dar și de o familie frumoasă și împlinită, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De la bataile cu poula peste fatza!
0
0
de la injectii cu s****a de porc!
0
0
cu poula peste fatza asa cum merita!
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303