REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
19° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Iulia Albu, criticată de urmăritori, după ce a susținut Turcia

Iulia Albu, criticată de urmăritori, după ce a susținut Turcia

Valentina CAMARA 10 februarie 2023 | 00:00 516

Iulia Albu a publicat un mesaj de susținere pentru Turcia, după cutremurul devastator, însă a primit în schimb doar critici. După ce a postat câteva fotografii și un mesaj emoționant, un urmăritor nu s-a abținut și a pus-o la zid. Mai mult, nici Iulia nu a rămas indiferentă și i-a dat replică imediat.

Iulia Albu, criticata de urmaritori, dupa ce a sustinut Turcia

Cutremurul din Turcia a făcut zeci de mii de victime, care au rămas fără case, iar alții au murit. Acest lucru a sensibilizat o lume întreagă și i-a îndemnat să se implice în campanii de donații, pentru a veni în ajutorul lor. Printre cei care au empatizat cu locuitorii zonelor distruse din Turcia a fost și Iulia Albu, care a publicat un mesaj emoționant pe Instagram.

Iulia Albu a fost criticată de urmăritori după un mesaj emoționant pentru Turcia

Chiar dacă mesajul Iuliei Albu a fost unul de susținere, un urmăritor s-a simțit deranjat de postare. Problema nu a fost faptul că vedeta susține Turcia, ci că nu oferă atât de multă atenție și României, fiind o țară cu mulți oameni săraci care au nevoie de ajutor.

Iulia Albu a fost acuzată că nu scoate în evidență problemele României prin postările ei, alegând să se concentreze asupra altor țări. Mai mult, vedeta a fost criticată și pentru faptul că nu ajută financiar anumite cauze, persoana care a comentat la postarea vedetei fiind destul de revoltată de gestul Iuliei, spunând că nu este atinsă emoțional de problemele acestei țări.

”Când vreodată faci o postare și despre România? Nu că aș fi ignorantă la tristețea altora, dar văd că din România nu te-a atins niciodată, să nu mai zic de a ajuta financiar. Fă postări deștepte.”, a spus un urmăritor.

Vedeta i-a dat replică imediat

Iulia Albu nu obișnuiește să se implice în scandaluri pe Internet, astfel că acest lucru s-a întâmplat și de această dată. Chiar dacă vedeta i-a răspuns la comentariu, a întrebat-o dpar dacă este sigură că nu a văzut altfel de postări pe pagina ei. ”Chiar nu ai văzut niciuna? Ești sigură?”, a răspuns Iulia Albu, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303