REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Iulia Navalnaia a venit la ambasada Rusiei de la Berlin pentru a vota şi a participa la protestul de la prânz

Iulia Navalnaia a venit la ambasada Rusiei de la Berlin pentru a vota şi a participa la protestul de la prânz

A.F. 18 martie 2024 | 00:00 605

Iulia Navalnaia, văduva lui Aleksei Navalnîi, liderul opoziţiei ruse faţă Vladimir Putin care a murit în închisoare, s-a prezentat duminică la ambasada Rusiei la Berlin pentru a vota în alegerile prezidenţiale din ţara sa şi a participa la protestul "Amiază împotriva lui Putin", relatează AFP şi Reuters.

Iulia Navalnaia a venit la ambasada Rusiei de la Berlin pentru a vota si a participa la protestul de la pranzIulia Navalnaia, văduva lui Aleksei Navalnîi

Ea a făcut apel înainte de scrutin la susţinătorii săi să meargă la urne în acelaşi moment, duminică la prânz (09.00 GMT), şi să voteze cu orice alt candidat decât Vladimir Putin.

Iulia Navalnaia s-a aşezat la coadă în faţa ambasadei, a acceptat să facă selfie-uri cu simpatizanţii, în timp ce nu departe de ea avea loc o manifestaţie împotriva realegerii lui Putin pentru un nou mandat.

Potrivit Reuters, purtătoarea de cuvânt Kira Iarmîş a postat pe reţeaua de socializare X fotografii cu Iulia Navalnaia stând la coadă în faţă ambasadei Rusiei din Berlin. Activiştii susţin că unii oameni au scandat "Iulia, Iulia" şi au bătut din palme.

Ruşii votează duminică în ultima zi a unui scrutin menit să celebreze triumful lui Putin, aflat în fruntea ţării de 24 de ani, în pofida represiunii din ţară, notează AFP, citată de Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e macheata in ...doliu saraca vaduva, sufera enor de popularitatea in ...moda! de ce nu se duce in ucraina si sta in germania, jelenski ar trimite o in prima linie !
0
1
Mue Ucraina
0
1
Parcă se zicea ca niște ucranieni foarte deștepți care orchestrau atacuri cibernetice din DOS au oprit votarea online.
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510