REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
20.9° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

Iulia Vântur a vorbit public despre un subiect sensibil pentru ea

Iulia Vântur a vorbit public despre un subiect sensibil pentru ea

A.F. 26 decembrie 2022 | 00:00 557

Iulia Vântur a făcut o serie de mărturisiri de suflet. Iulia este o figură foarte cunoscută în România și nu numai. Fosta prezentatoare a ajuns să fie celebră în toată lumea, după ce a lăsat țara natală în urmă și s-a mutat în India.

Iulia Vântur

Acum este actriță și cântăreața, având fani în fiecare colț al lumii, dar nu uită de unde a plecat. Și se pare că nici primii săi admiratori nu-și pot lua gândul de la proiectul care a consacrat-o pe blondină.

Iulia Vântur nu a uitat de unde a plecat

A fost o vreme când Iulia Vântur făcea echipă cu Ștefan Bănică Jr., ambii fiind la cârma unui show de dans care avea menirea să îi ajute pe cei aflați la nevoie.

Mulți ani la rând, cei doi au fost în topurile preferințelor publicului românesc și se pare că nici acum, ceea ce au făcut ei, nu poate fi dat uitării.

O dovadă în acest sens fiind cel mai recent mesaj pe care Iulia Vântur l-a primit acum de la un admirator. Pe Instagram, stând de vorbă cu admiratorii săi, Iuliei i s-a spus că numele și imaginea sa nu pot fi desprinse nicicum de show-ul de dans pe care l-a moderat ani la rând.

”Iuly, când te văd, mereu îmi fuge gândul la ”Dansez…”, cât de dor îmi e de emisiune”, a fost mesajul primit de Iulia Vântur.

În replică, artista  subliniază și ea faptul că anii petrecuți alături de Bănică Jr. în emisiunea respectivă au fost cei mai frumoși și cei în care a învățat atât de multe.

Tocmai de aceea, va fi mereu recunoscătoarea echipei din care a făcut parte, iar dorul nu poate fi descris în cuvinte.

”A fost o etapă minunată în viața mea pentru care sunt recunoscătoare. Și mie mi se face dor de emisiunea, de super echipa…”, a scris Iulia Vântur, pe contul personal de Instagram, scrie wowbiz.ro.

Motivul pentru care Iulia Vântur s-a mutat în India

Chiar dacă duce dorul vremurile de mult timp apuse, Iulia Vântur recunoaște că mutarea în India a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o în viața sa.

Faptul că s-a stabilit într-o țară nouă și că s-a reinventat din punct de vedere profesional au fost pentru ea două puncte de cotitură în viață, dar care, prin curajul de care a dat dovadă, au ajutat-o să fie astăzi o femeie celebră, împlinită, liberă și fericită.

”Eu cred că am avut curajul, nebunia și încrederea că, dacă îmi voi urma sufletul, nu am cum să sfârșesc rău! Și am avut curaj  ă mă detașez de tot ce aveam înainte și de tot ce reprezentam, mai ales pentru cei din jur, și să mă las liberă să creez din nou, să mă transform. Nu mi-am luat într-o zi toate hainele și am plecat, a fost o tranziție, un proces treptat. Nu știam exact la ce să mă aștept, simțeam că vreau să încerc, că acolo vreau să fiu și, chiar dacă am avut momente de teamă sau îndoială, am mers mai departe. Viața le-a aranjat astfel încât și după atât de mulți ani sunt încă aici”, spunea artista în urmă cu ceva timp. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca prezentati un copil olimpic, talentat la ceva, ar fi fost ok!
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303