REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
27.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Iulia Vântur, foarte elegantă la un eveniment din Abu Dhabi

Iulia Vântur, foarte elegantă la un eveniment din Abu Dhabi

A.F. 30 mai 2023 | 00:00 581

Iulia Vântur a atras atenția cu cele mai recente fotografii distribuite pe rețelele de socializare. Românca a fost diva în mov de la un eveniment dedicat cinematografiei de la Bollywood.

Iulia Vantur, foarte eleganta la un eveniment din Abu DhabiIulia Vântur

În urmă cu câteva zile, Iulia Vântur a părăsit India, acolo unde s-a stabilit de mai mulți ani, și a călătorit în Abu Dhabi. A fost invitată la Premiile IIFA, mai exact Premiile Academiei Internaționale de Film Indian.  

Iulia Vântur a făcut furori la IIFA 2023

În cadrul evenimentului au fost premiați cei mai buni oameni din industria cinematografică indiană, au avut loc chiar și spectacole inedite oferite de cele mai cunoscute vedete de la Bollywood. Printre celebritățile de la eveniment s-a numărat și Iulia Vântur.  

Românca a făcut furori într-o rochie mov, foarte lungă și foarte decoltată creată de un designer român. Părul l-a avut prins într-un coc, iar zâmbetul nu i-a lipsit de pe buze. Vedeta a fost și premiată, apare chiar ținând un premiu în mâini.

Iulia Vantur, foarte eleganta la un eveniment din Abu Dhabi

Românca s-a lăudat cu apariția ei la IIFA 2023 și pe Instagram, acolo a postat un clip video în care arată cum au decurs pregătirile, dar și cum a fost primită la eveniment, în uralele tuturor celor prezenți.

Iulia Vantur, foarte eleganta la un eveniment din Abu Dhabi

Iulia Vântur s-a întâlnit cu Costi Ioniță

La IIFA 2023 a participat și Costi Ioniță, celebrul cântăreț și producător muzical. Cei doi români s-au întâlnit și nu au ratat șansa de a face o poză împreună.

Iulia Vântur a lucrat intens la documentarul despre viața lui Salman Khan

În urmă cu mai mulți ani, Iulia Vântur a părăsit definitiv România și s-a stabilit în India, acolo unde trăiește o frumoasă și discretă poveste de dragoste cu Salman Khan. În ultima perioadă, vedeta a muncit din greu la un proiect special, mai exact la documentarul despre viața iubitului ei.

Iulia Vântur a anunțat acum câteva luni că filmările s-au încheiat și că documentarul se află în proces de montare. Spunea atunci că în curând proiectul de suflet al vedetei va fi lansat, iar fanii vor putea viziona documentarul despre viața lui Salman Khan.

„Documentarul despre viața lui Salman Khan pe care l-am făcut e în editare. Am muncit mult la el. Îi vom face o lansare frumoasă, care cu siguranță o să vă placă”, a declarat Iulia Vântur, pentru cancan.ro, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Costi Coitza, noi te iubim! Ca ca tine nu gasim!
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768