REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
21.5° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Iulian Călin, șeful de la Delfinariu, a provocat un accident, după ce a folosit mașina instituției în interes personal

Iulian Călin, șeful de la Delfinariu, a provocat un accident, după ce a folosit mașina instituției în interes personal

V.S., M.P. 2 noiembrie 2022 | 00:00 4114

Iulian Călin, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, a organizat în cursul zilei de marți, 1 noiembrie a.c., o conferință de presă. Acesta a dorit să vină cu lămuriri după ce s-a aflat că a folosit mașina instituției în interes personal și a provocat un accident rutier. Aceasta nu e  singura acuzație care i se aduce.

Conferința de presă a fost organizată în vederea lămuririi unor aspecte privind acuzațiile aduse noului director interimar.

Recent, Consiliul Județean a realizat un control, în urma căruia au fost verificate 3 obiective. Primul a fost legat de implicarea sa într-un accident rutier a unui autovehicul aflat în proprietatea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii. Evenimentul s-a petrecut pe 2 octombrie, în municipiul Slobozia.

În urma controlului efectuat de CJ, s-a verificat și procedura cu privire la achiziționarea, normarea și distribuirea carburantului pentru autovehiculele aflate în parcul auto al CMSN, dar și aspecte cu privire la decesul unor animale din cadrul Microrezervației.

”Acuzațiile au fost defăimătoare la adresa mea și ale Consiliul Județean. Scopul deplasării mele a fost unul profesional, și a fost făcut în scopul documentării mele în privința managerierii. Fiind sfârșit de săptămână, nu am putut realiza documentele ca foi de parcurs, ordin de parcurs și altele. Nu am folosit bonurile de combustibil repartizate acestui combustibil, alimentarea am făcut-o din surse proprii și toate reparațiile au fost făcute pe banii mei. Accidentul rutier a fost din vina mea, însă s-a încheiat cu o amiabilă.” a declarat directorul CMSN, Iulian Călin.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adica a facut o conferinta de presa sa ne anunte ca a furat, a si stricat, dar ni se pare? Asta s-a trezit vorbind? Hotul striga hotii?
0
3
un fute vant aduce ploaie liberal de vita veche care cauta delfini si pinguini in Slobozia...bre, ma lesi...?! probabil cea mai viabila solutie a onanistilor liberali constanteti in frunte cu Rusu
11
0
Sa vedeți la aeroportul kogalniceanu ce consumuri de carburant sunt. Toți ghertoii au mașini și benzina decontata din banii prostilor
13
0
se masturbeaza de fericire
11
0
Omu e de dreapta, adica dintre aia corectii! Aiurea... numai gargara! De 20 ani santem condusi de astia de dreapta, cinstitii fara pereche, Basesecu alias Petrov, Cabinetul nr. 2 -Udrea, omu cu 6 case cumparate din banii de meditatii la fizica, Orban cel Bun, rocheristul tepar Catu, etc. Tara da in clocot de bine!
9
1
ASA ESTE. ZONALA GIURGIU CEL MAI BUN EXEMPLU. DUETUL FLORI MARI EXEMPLU DE ASA NU.
9
0
In toate institutiile este la fel, toti cei cu auto de servici se plimba in interes personal. Iar individul asta care afirma ca s a deplasat in interes de servici ar fi trebuit sa vizeze foaia de parcurs la destinatie si in nici un caz nu se fac deplasari in weekend decat in cazuri de urgenta ceea ce nu este cazul.
14
0
Si la Protectia mediului e la fel. Sefii si soferii se plimba bine merci inclusiv in weekend pe banii statului si deci ai nostri dar nu-i mai controleaza nimeni... Poate urmeaza!!!
14
0
La ANR, la Unitatile din teritoriu este o practica obisnuita sa se foloseasca masinile de serviciu in interes personal.
17
0
un agarici!
12
0

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365