REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Iulian Iancu, deputatul ales pe listele PSD Constanța, propus pentru funcția de vicepremier pe probleme economice

Iulian Iancu, deputatul ales pe listele PSD Constanța, propus pentru funcția de vicepremier pe probleme economice

Replica API 24 august 2019 | 00:06 575

Propunerea PSD pentru funcția de viceprimier pe probleme economice este Iulian Iancu, deputat. Iulian Iancu s-a aflat în 2016 pe listele PSD Constanța pentru Camera Deputaților, fiind ales în circumscriptia electorala nr.14 Constanţa.

Activitatea în cadrul Camerei Deputaților este una vastă, ce cuprinde numeroase proiecte de lege printre care cele mai importante sunt, în ordine aleatorie, cele care vizează mediul economic și energetic. Proiectele de lege pentru stabilirea sistemului de promovare a producerii energiei electrice din surse regenerabile de energie, împreună cu proiectul de lege pentru modificarea și completarea Legii nr.220/2008 pentru stabilirea sistemului de promovare a producerii energiei din surse regenerabile de energie, propunere legislativă pentru stabilirea sistemului de promovare a producerii energiei produsă din sursele regenerabile biomasă, biogaz și energie geotermală. Alte proiecte de lege importante sunt cele ce vizează piața și prețul carburanților în România, propunând proiectul de lege privind promovarea producerii și utilizării biocarburanților și a altor carburanți regenerabili pentru transport, propunerea legislativă privind măsuri temporare de combatere a creșterii prețurilor la combustibili și propunerea legislativă privind măsurile necesare implementării proiectului de dezvoltare pe teritoriul României a Sistemului de Transport Gaze Naturale pe coridorul conductei de transport Bulgaria-România-Ungaria-Austria..

În tot acest interval a condus neîntrerupt, începând cu 2002, Comitetul național Român al Consiliului Național al Energiei, perioadă în care a triplat numărul de membrii și a poziționat sectorul energetic din România ca Platformă Regională a WEC pentru zona Centrală și Sud- est Europeană.

De asemenea, Iulian Iancu s-a implicat și în lupta de la nivel local pentru extinderea reţelei de gaze în judeţul Constanța, fiind present la nenumărate întâlniri legate de acest subiect.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
spion rus verificat
1
1
Un zero barat despre care nu s-a auzit nimic...nimic bun vreau sa spun. Alegerea perfecta:semianalfabeti si nonvalori! Conform psd.
4
1
Un deputat de Constanta care nu facut nimic pentru alegatorii sai.
3
1
Mda, face lobby pentru companiile energetice. Platit cu bani publici. Inca un pesedist de succes! Ce noroc pe noi sa avem astfel de oameni, care decid viitorul copiilor nostrii!
2
1
Deci gazele sunt atractia domniei sale. Aha . Credeam ca utilizarea lor rationala. Dar se pare ca nu mai conteaza cum le arzi daca iese banu.
6
1
Cica pica Guvernu pana sa prindal si asta un os cat de mic
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510