REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Iurin Pancencu îl dă în judecată pe Liviu Stan după postarea pe Facebook în care îl numea infractor - drept la replică!

Iurin Pancencu îl dă în judecată pe Liviu Stan după postarea pe Facebook în care îl numea infractor - drept la replică!

Replica API 3 noiembrie 2017 | 00:05 944

Iurin Pancencu reacţionează după postarea consilierului Liviu Stan! “Am luat cunoștință de declarațiile extrem de grave ale consilierului local năvodărean Liviu Stan la adresa mea. Acesta a postat pe Facebook un comentariu în care mă numește infractor și mă acuză că intenționez să devalizez bugetul orașului Năvodari. Chiar dacă între timp Liviu Stan, înțelegând gravitatea acuzațiilor, a înțeles să șteargă postarea în cauză, de vreme ce aceasta face obiectul unui articol publicat înziarul dumneavoastră, solicit peaceastă cale dreptul la replică”, a transmis Pancencu redacţiei.

Iată dreptul la replică:

“În anul 2012, am candidat și am fost ales consilier local. La constituirea Consiliului Local, o comisie de validare condusă chiar de Liviu Stan, a propus invalidarea mea, în baza unui drept inventat de acesta, după cum l-a tăiat pe el mintea. Am contestat această deciziei legală la Tribunalul Constanța, iar pe 10 iulie 2012 instanța de judecată, în mod definitiv și irevocabil, a stabilitcă am dreptul de a fi validat consilier local în cadrul Consiliului Local Năvodari. Ulterior, primarul Orașului Năvodari a refuzat pur și simplu să pună în aplicare hotărârea judecătorească și nu a inițiat un proiect de hotărâre locală pentru a se conforma deciziei magistraților, declarând presei că, atât timp cât va fi înfuncție, Iurin Pancencu nu va fi consilier. În fața acestui dispreț afișat față de Justiție, am deschis un nou proces, în care am cerut amendarea celor vinovați cu un procent din salariul mediu brut pe economie, în folosul statului. Instanța a respins cererea, astfel încât singura alternativă rămasă la îndemâna mea a fost aceea de a solicita daune pentru fiecarezi de întârziere în privința punerii în aplicare a hotărârii judecătorești. După un nou proces care a durat până înanul 2015, instanța competentă a obligat pârâtul Consiliul Local Năvodari să achite aceste daune. Însă autoritatea locală nu s-a conformat nici de această dată.

Singura tentativă de conformare s-a consumat la ultima ședință a Consiliului Local Năvodari, când pe ordinea de zi s-a aflat un proiect de rectificare a bugetului local. Printre multiplele modificări ale bugetării inițiale, figura și alocarea sumei necesare despăgubirii civile dispuse de Justiție. Propunerea nu a avut la bază o intenție reală, ca dovadă că tot Liviu Stan a propus retragerea ei. În mod firesc, după achitarea daunelor, Consiliul Local Năvodari are obligația legală să inițieze o acțiune în regres împotriva persoanelor care se fac vinovate de nepunerea înaplicare a hotărârii judecătorești. Liviu Stan a propus retragerea proiectului, tocmai pentru a se face singur scăpat de un astfel de process în care să plătească pentru abuzul săvârșit în anul 2012. Mai mult, cu un tupeu ieșit din comun, acesta a înțeles să mă denigreze la un mod primitiv, numindu-mă infractor și făcându-mi proces de intenție, în sensul că aș vrea să devalizez bugetul localității. Desigur, pentru aceste afirmații îl voi acționa în instanță și îl anunț pe această cale că nu va scăpa de răspunderea corespunzătoare participației sale la abuzul din anul 2012”, se arată în dreptul la replică semnat de Iurin Pancencu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Faptul ca in CLNavodari au intrat atat de multe hahalere , care au putut fi corupte in ultimul hal de boss-ul mafiot Matei , face ca pretul sa fie foarte ridicat . Pancencu va fi ultimul fraier daca va accepta vreo intelegere cu parazitii din primarie si din CL . Sa-i execute pana la ultimul leu ...
4
0
nu ar fi bine sa plateasca desteptul de stan liviu
4
0
Urinel vroia si el la primarie saracu. Si acum sa suparat ca ia spus cineva adevarul despre el . Asta esti un infractor bine ca nu ai castigat.
2
7
in primaria Navodari daca intra DNA .... ramane goala !
12
0
Da injudecata ca e un infractor si ala i a spus pe nume si hotu s a suparat
5
6

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016