REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ivănescu de la Crama Murfatlar a ajuns, din nou, la mâna executorilor

Ivănescu de la Crama Murfatlar a ajuns, din nou, la mâna executorilor

Andreea CONDURACHE 26 august 2023 | 00:00 5388

Cunoscut în trecut drept regele vinurilor de la Crama Murfatlar, George Ivănescu a ajuns astăzi să fie executat din toate părțile din cauza datoriilor către stat, salariați și alți creditori. Mai nou, un lichidator judiciar anunță organizarea unei proceduri de licitație în vederea valorificării unor autoturisme ce au aparținut societății Gemarco Wine Beverages SRL, aflată în faliment.

Ivanescu de la Crama Murfatlar a ajuns, din nou, la mana executorilor

Continvest Insolvența SPRL anunță organizarea unei proceduri de licitație publică cu strigare în vederea vânzării, în conformitate cu prevederile Legii 85/2014, a mai multor active aparținând societății Gemarco Wine Beverages SRL.

Ivanescu de la Crama Murfatlar a ajuns, din nou, la mana executorilorRange Rover, fabricat în anul 2011

Vorbim despre 4 autoturisme, fiind vorba despre un Citroen C2, fabricat în 2005, la prețul de 900 de lei, Skoda Fabia, fabricată în anul 2008, la prețul de 7.795 lei, o Skoda Octavia Business, fabricată în anul 2010, la prețul de 21.616 lei, dar și un Range Rover, fabricat în anul 2011, la prețul de 75.807 lei. Prețurile nu conțin TVA.

Ivanescu de la Crama Murfatlar a ajuns, din nou, la mana executorilorSkoda Fabia, fabricată în anul 2008

Gemarco Wine Beverages SRL se află, în prezent, în faliment, fiind condusă de George Ivănescu și Gheorghe Zlotea. Firma a intrat în insolvență din cauza datoriilor către stat, salariați și alți creditori.

Ivanescu de la Crama Murfatlar a ajuns, din nou, la mana executorilor

Ivănescu a rămas și fără o casă

Recent, Bălescu & Asociații SPRL, desemnată lichidator judiciar al Companiei de Supraveghere IG SRL, societate în faliment, a organizat mai multe proceduri de licitație publică cu strigare în vederea vânzării mai multor autoturisme, microbuze sau autoutilitare, laptopuri, tahograf, infrastructura de comunicații date, mașină de plantat și desfundat (scos butuci), imprimante și alte asemenea, pompe, sau foarfece.

Problemele pentru omul de afaceri au început în anul 2016, atunci când Crama Murfatlar a intrat în atenția Direcției Naționale Anticorupție. Procurorii au descins la acel moment în 28 locaţii situate în municipiul Bucureşti şi în mai multe localităţi din judeţele Constanţa, Ilfov, Buzău şi Prahova, reprezentând sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice. Ulterior, mai multe persoane au fost conduse la audieri, între care şi George Ivănescu, unul dintre acţionarii firmei Murfatlar.

Un alt lichidator a organizat licitații pentru vânzarea unor autoturisme, microbuze sau autoutilitare, laptopuri, tahograf, infrastructura de comunicații date, mașină de plantat și desfundat (scos butuci), imprimante și alte asemenea, pompe, sau foarfece. Bunurile scoase la vânzare cu 375.936 lei sunt ale Companiei de Supraveghere IG SRL, societate în faliment.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel din poza nu pare a fi Ivanescu... Ce mai conteaza!!!
1
0
in constanta,ar trebui aplicata legea ilicitului(mai este?!). incepind cu justitia.
1
0
Mai vedem noi vinuri cu eticheta Murfatlar in tara si afara pe rafturile magazinelor? Va mai avea Constanta brandul Murfatlar cu cele mai bune vinuri medaliate afara? Aveam fructe la export.Azi mancam borhot acrit vestejit piersici tari,struguri acri etc.Toti au furat si distrus toti nemernicii.Au luat de pomana si au distrus tot de la Murfatlar.Alti nmernici au distrus viile si livezile si au vandut terenurile.In frunte cu satana preafericita schimonosita, smiorcaita cand vorbeste.Animalele care au judecat hotii sunt cei mai mari infractori si cei mai vinovati.Pentru ca le-au dat drumul.Azi unii sunt la pensie de zeci de mii de lei, infractorii liberi si tota Constanta distrusa din cauza lor.
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510