REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Dum., 6 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6874
19.4° Constanța Duminică, 6 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6874
 

Jador, acuzat că și-a bătut fosta iubită: ar fi fost învinețită și "legată de pat"

Jador, acuzat că și-a bătut fosta iubită: ar fi fost învinețită și "legată de pat"

Mirela PASCAL 6 octombrie 2024 | 00:00 394

Este scandal în lumea vedetelor! Jador este acuzat că ar fi fost violent cu fosta lui iubită, Oana Ciocan. Acuzațiile vin din partea lui Zannidache, câștigătorul Survivor. Vedeta este acuzată de fostul său coleg de junglă că, în timpul relației cu Oana Ciocan, acesta ar fi lovit-o și ar fi dat-o afară din casă în repetate rânduri. Tot scandalul a început de la un videoclip postat pe Instagram chiar de cântărețul de manele.

Jador, acuzat ca si-a batut fosta iubita: ar fi fost invinetita si 'legata de pat'

Se pare că povestea dintre Jador și Oana Ciocan este departe de a se termina! După ce Jadoar a postat pe Instagram un mesaj în care își declară iubirea față de Oana Ciocan, chiar dacă cei doi sunt despărțiți de câteva luni, Zanni a intervenit și a dezvăluit cum s-ar fi comportat, de fapt, Jador cu fosta lui iubită.

Jador a mărturisit pe Instagram că ar vrea să ia legătura cu femeia cu care spera să ajungă în fața altarului, doar că după pauza stabilită între ei, fosta concurentă de la Survivor ar fi avut ochi pentru altcineva, iar manelistul pare că a suferit, detalii dezvăluite chiar de acesta. La postarea făcută pe Instagram de Jador, în care cântărețul s-a plâns că Oana l-a blocat peste tot și nu mai vrea să audă de el, manelistul a zis că o consideră o mare dragoste în continuare, chiar dacă nu mai formează un cuplu.

Jador, acuzat ca si-a batut fosta iubita: ar fi fost invinetita si 'legata de pat'Jador

În același timp, Zannidache spune că tânăra ar fi fost învinețită și ”legată de pat” de bărbatul care se presupunea că o iubea, detalii pe care, spune influencerul, le-ar avea chiar de la Oana Ciocan.

Mai mult decât atât, Zannidache a declarat că Oana Ciocan l-ar fi sunat de mai multe ori și s-ar fi plâns de tratamentele dure ale lui Jador. Tot artistul a menționat că tânăra ar fi fost înjurată și dată afară din apartamentul în care locuiau.

Jador, acuzat ca si-a batut fosta iubita: ar fi fost invinetita si 'legata de pat'Zannidache

În urma acuzațiilor la adresa sa, Jador l-a amenințat cu bătaia pe artist. „Când dai ochii cu mine să traversezi oriunde ai fi că te sparg! Caz social ce ești”, a răspuns Jador acuzațiilor lui Zannidache.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
473464012
5/49
191411341337
joker
152522311710