REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Jador își șochează fanii cu dezvăluiri despre studiile sale: „ Am vrut să mă fac profesor universitar”

Jador își șochează fanii cu dezvăluiri despre studiile sale: „ Am vrut să mă fac profesor universitar”

A.F. 19 iulie 2024 | 00:00 275

Jador, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele, își ia fanii prin surprindere cu o nouă dezvăluire legată de latura profesională. Ce a avut de declarat artistul și cu ce informație și-a mirat fanii, la scurt timp după ce i-a luat pe nepregătite cu anunțul separării de cea care urma să-i devină soție, Oana Ciocan. 

Jador isi socheaza fanii cu dezvaluiri despre studiile sale: „ Am vrut sa ma fac profesor universitar”Jador 

Dintotdeauna Jador a dat dovadă de curaj și asumare îndeosebi când a venit vorba despre viața personală. A avut o copilărie grea, dar a răzbit și a ajuns într-un punct în care alții doar visează să ajungă. Nu a renunțat la școală, dimpotrivă, se poate lăuda cu studiile pe care le are. 

Jador, noi dezvăluiri despre studiile sale

Jador și-a anunțat urmăritorii de pe Instagram că dorința cea mai mare a sa a fost aceea de a deveni profesor universitar. A urmat studiile de licență și de masterat, iar în 2019 se înscrisese și la doctorat, însă socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. 

„Nu știu dacă știați, dar eu am vrut să mă fac profesor universitar. Am dat licența în 2017, am terminat masterul în 2019, m-am înscris la doctorat tot în 2019 și viața mi-a surâs și am ajuns pe Taraf TV. Sincer nu aș da niciodată ce am acum nici pentru postul decanului Facultății de Economie!”, a scris Jador pe Instagram.

Tatăl lui Jador, despre despărțirea dintre artist și Oana Ciocan

Jador a luat prin surprindere pe toată lumea atunci când a anunțat despărțirea de Oana Ciocan, femeia pe care o ceruse în căsătorie. Cu toate că mulți așteptau nunta cu entuziasm, tatăl său a simțit că ceva nu este în regulă. 

„Nu bat clopotele de nuntă în familia noastră, din câte știu. Sau cel puțin nouă, părinților săi, Jador nu ne-a adus încă la cunoștință că va urma un anume moment foarte deosebit în viața unui om. (...) Jador a adus fata acasă și ne-a prezentat-o. Dar nu e prima dată în care procedează la fel. Nu, nici pomeneală! Mi se pare o fată drăguță, dar nu poți cunoaște cu adevărat omul după doar câteva ore.

Jador le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubeste și că le ia de nevastă. Nici nu le țin numărul și nici nu mi le mai amintesc pe toate. Așa e când ești tânăr, inima îți dă ghes, faci afirmații, îți asumi și unele lucruri, dar până la urmă ceea ce contează e faptul că cei doi trebuie să se înțeleagă amândoi pe chestiunea asta”, a spus tatăl lui Jador pentru playtech.ro, citat de click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436