REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
20.5° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Jador, luat pe sus de jandarmi, la un concert

Jador, luat pe sus de jandarmi, la un concert

Valentina CAMARA 3 mai 2023 | 00:00 420

Jador are o carieră de succes în domeniul muzicii și se bucură de faptul că este iubit de fanii din întreaga lume, dar nu numai. Artistul merge des la evenimente importante, iar în urmă cu o seară a cântat la un concert în Deva. În acest oraș, cântărețul de manele a fost luat pe sus de jandarmi. Iată ce s-a întâmplat acolo, dar și ce a postat artistul.

Jador, luat pe sus de jandarmi, la un concert

Jador își iubește foarte mult fanii, iar dovada acestui lucru stă chiar în comportamentul manelistului față de internauții care îi apreciază muzica. În urmă cu o seară, artistul a fost luat pe sus de jandarmi, dar nu oriunde, ci la un concert din Deva. Ce s-a întâmplat acolo și de ce au recurs jandarmii la un asemenea gest.

Jador, luat pe sus de jandarmi, la un concert

În urmă cu o seară, Jador a susținut un concert la Deva, însă evenimentul nu s-a terminat tocmai plăcut pentru celebrul cântăreț de manele și asta pentru că el a fost luat pe sus de jandarmii aflați acolo.

Cântărețul de manele se afla pe o mașină și voia să facă poze cu fanii lui din Deva, moment în care mai mulți jandarmi au venit la el, l-au tras de mâini și de picioare, iar el a căzut pe mașină și aceștia l-ar ridicat forțat de acolo.

Tot momentul neplăcut a fost postat de artist pe rețelele personale de socializare, iar alături de videoclip a pus și un mesaj, pentru a arăta că este dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat acolo.

„Ce înseamnă asta? Nu pot face poze cu oamenii mei? Vă iubesc oricum! Oamenii mei din Deva!”, a scris artistul la videoclipul pe care l-a postat pe InstaStory.

Artistul a plecat de la un concert în mașina poliției

Nu este primul incident neplăcut la care asistă Jador la un eveniment, astfel că anul trecut a mai trecut printr-o fază nu tocmai plăcută. Pe atunci, cântărețul de manele a plecat de la un concert în mașina poliției.

S-a întâmplat acest lucru, deoarece cântărețul a avut nevoie de ajutorul poliției pentru a nu fi asaltat de mulțimea de oameni care voiau să interacționeze cu el, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303