REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Jador, surprins de copiii care investesc sume mari în outfit-uri

Jador, surprins de copiii care investesc sume mari în outfit-uri

Valentina CAMARA 10 aprilie 2023 | 00:00 431

Jador a rămas surprins atunci când a văzut că cei mai mulți tineri investesc sume mari în outfit-uri. Cântărețul se întreabă de unde provin acești bani deoarece în copilăria lui se descurca destul de greu să facă față cheltuielilor. Iată cum obișnuia Jador să cheltuiască atunci când era adolescent!

Jador, surprins de copiii care investesc sume mari in outfit-uri

Jador se bucură în prezent de un succes colosal pe plan profesional, însă cântărețul a avut o copilărie grea și a mărturisit că făcea față cu greu cheltuielilor, iar părinții nu îi dădeau bani. Jador a rămas surprins de tinerii care își cumpără încălțăminte de brand la prețuri destul de mari.

Jador, despre copiii care investesc sume mari în outfit-uri

Jador le-a transmis un mesaj tinerilor care investesc destul de mult în outfit-uri și manelistul se întreabă de unde provin banii deoarece părinții lui îi dădeau strict pentru școală. Jador a dezvăluit că ar vrea să știe, asta pentru a-i învăța și pe copiii lui cum să facă bani.

''De unde aveți bani la 15 ani? De vă luați adidași la 1.000 de euro, eu nu aveam bani nici de eugenii. Nici bani să mă duc la discotecă nu-mi dădea tata. De unde aveți bani? Spuneți-mi și mie ca să-i învăț și pe copiii mei să facă bani. Aveam 50 de lei pe săptămână și nici nu-mi ajungeau. Ăia erau și banii de transport, era nouă lei dus și nouă lei întors. Îmi mai rămâneau 32 de lei. Ce făceam cu 32 de ani? Îmi luam să mănânc ca să trăiesc. De unde aveți bani de 1.000 de euro adidași.'', a declarat Jador pe rețelele de socializare.

Jador a avut o copilărie grea

Jador a avut o copilărie grea, iar cântărețul nu se ascunde să împărtășească de fiecare dată momentele dificile prin care a trecut. Artistul a muncit de la o vârstă fragedă, asta pentru a-și ajuta părinții și pentru a le fi alături.

”Am avut o copilărie sărăcăcioasă, dar superbă, muncesc pentru a-mi oferi mie, familiei mele și copiilor pe care o să-i am o viață la care am visat eu. Niciodată nu mi-am dorit să supăr pe cineva prin munca mea. Fac doar ceea ce-mi place din toată inima.'', a mărturisit Jador.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303