REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
19° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Jador, surprins pe o pârtie de schi din Austria

Jador, surprins pe o pârtie de schi din Austria

Valentina CAMARA 13 februarie 2023 | 00:00 325

Jador este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți artiști din industria muzicală românească. Cântărețul a reușit să atragă publicul prin vocea sa, dar și prin sinceritatea de care a dat dovadă de-a lungul timpului.

Jador, surprins pe o partie de schi din Austria

Recent, celebrul artist s-a întâlnit la schi cu o artistă pe care o admiră foarte mult încă din copilărie.

Încă de mic copil,  Jador a fost foarte pasionat de muzică. Aceasta a fost cea care l-a ajutat să treacă peste foarte multe momente grele și se poate spune că este prima iubire a artistului. Cum era de înțeles, în perioada copilăriei, el a avut și un artist preferat pe care îl admira foarte mult, fiind vorba despre Andreea Bălan.

Recent, manelistul a avut ocazia să stea de vorbă cu blondina și să se bucure de prezența acesteia.

Potrivit wow.biz.ro, aflat la schi pe o pârtie din Austria, solistul a fost surprins în compania Andreei Bălan și cu care a vorbit ceva timp. Artista era acolo alături de un grup de prieteni și s-a întâlnit cu artistul total întâmplător. Coincidența pare că nu i-a displăcut absolut deloc lui Jador deoarece, acesta a zâmbit pe toată perioada discuției.

Jador, un mare fan al Andreei Bălan încă din copilărie

Cei doi nu s-au văzut pentru prima data pe pârtia de schi, ci prima întâlnire a acestora a avut loc pe platoul de filmare al unei emisiuni. Vedeta a mărturisit la acea perioadă că este un mare fan al artistei încă de când a venit la un concert la Bacău și că o apreciază foarte mult deoarece, nu sunt mulți artiști care cântă și dansează așa ca ea.

,,Ziceam că sunt fanul tău încă de când ai venit la concert la Bacău și ai cântat. Eu eram în public și nu am văzut artist care să danseze și să cânte în același timp și să schimbe atât de multe ținute și să fie atât de muncitor. Sunt fanul tău serios. Felicitări pentru tot ce faci”, a declarat la acea vreme manelistul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303