REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Jaf la o benzinărie din Brăila, comis de un bărbat cu cagulă pe cap

Jaf la o benzinărie din Brăila, comis de un bărbat cu cagulă pe cap

Valentina CAMARA 20 martie 2023 | 11:34 969

Jaf la benzinăria Petrom de la intrarea din stațiunea Lacu-Sărat. Un individ cu fața acoperită a intrat în stația peco, a amenințat-o pe casieră și a plecat cu 10.000 de lei, potrivit unor surse judiciare.

Jaf la o benzinarie din Braila, comis de un barbat cu cagula pe cap

Bărbatul, care avea o cagulă pe cap și era înarmat cu un cuțit, a dat buzna în benzinărie, duminică seară, în jurul orei 20:30, îndreptându-se direct către angajată.

Acesta a amenințat-o pe femeie cu arma albă, spunându-i că o va rănit și cerându-i banii din casă. Individul a furat suma de aproximativ 10.000 de lei, după care a fugit din incinta stației de carburanți.

La acest moment, polițiștii îl caută pe bărbatul cu cagulă, fiind ridicate și analizate imaginile de pe camerele de supraveghere, potrivit debraila.ro .

Update:

Poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie, angajată a unei staţii de carburanţi de la intrate în staţiunea Lacu Sărat, cu privire la faptul că o persoană care purta cagulă pe faţă ar fi ameninţat-o cu un cuţit, solicitându-i banii din casă, scrie Agerpres.

"Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că cele sesizate se confirmă, în sensul că o persoană necunoscută, prin folosirea de ameninţări asupra unei angajate, ar fi sustras suma de aproximativ 10.000 de lei, după care ar fi părăsit incinta staţiei de carburanţi. În prezent poliţiştii efectuează activităţi pentru identificarea şi depistarea persoanei vinovate de săvârşirea faptei în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată", se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Brăila.

Poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie, angajată a unei staţii de carburanţi de la intrate în staţiunea Lacu Sărat, cu privire la faptul că o persoană care purta cagulă pe faţă ar fi ameninţat-o cu un cuţit, solicitându-i banii din casă, scrie Agerpres. "Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că cele sesizate se confirmă, în sensul că o persoană necunoscută, prin folosirea de ameninţări asupra unei angajate, ar fi sustras suma de aproximativ 10.000 de lei, după care ar fi părăsit incinta staţiei de carburanţi. În prezent poliţiştii efectuează activităţi pentru identificarea şi depistarea persoanei vinovate de săvârşirea faptei în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată", se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Brăila.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/o-persoana-cu-cagula-pe-fata-a-furat-10-000-de-lei-dintr-o-benzinarie-dupa-ce-a-amenintat-o-pe-angajata-cu-un-cutit-2288189

Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510