REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Mar., 23 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6799
30.4° Constanța Marți, 23 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6799
 

Jale în lumea interlopilor din Constanța! A murit „Piki” Moraru

Jale în lumea interlopilor din Constanța! A murit „Piki” Moraru

Victor ROTARU 23 iulie 2024 | 14:37 6504

Doliu în lumea interlopilor din Constanța! Gheorghe Moraru, cunoscut sub porecla de „Piki” a încetat din viață marți, 23 iulie, anunțul fiind făcut de către un apropiat. Potrivit informațiilor noastre, Piki a murit la spital, în urma unei operații.

Jale in lumea interlopilor din Constanta! A murit „Piki” Moraru Gheorghe Moraru zis „Piki”

Gheorghe Moraru, cunoscut ca și Piki din Cumpăna, s-a stins din viață marți, 23 iulie. Potrivit informațiilor noastre, Piki a murit în spital, în urma unei intervenții chirurgicale, având în jur de 50 de ani.

Dumnezeu să te ierte și să aibă grijă de sufletul tău, Piki! Condoleanțe familiei !”, a scris un prieten de-al său. „Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace, un suflet bun și un caracter dulce și frumos....”, a transmis un alt prieten.

„Piki” era un nume important din lumea interlopă din Constanța. În 2022, alături de Petrică Tomescu fiind acuzați că l-au tâlhărit pe afaceristul Stelian Tocia, dar și pe un alt individ, aceștia fiind trimiși în judecată. Cei doi sunt acuzați că  în luna octombrie, 2022, ar fi agresat victimele, unuia dintre ei fiindu-i sustrasă suma de 16.500 de lei, mai exact lui Dorin Staicu.

Petrică Tomescu ar fi declarat că în seara faptei, ar fi fost într-o mașină împreună cu Gheorghe Moraru, zis Piki, și cu o altă persoană, și la intrare în Ovidiu, ar fi văzut autoturismul în care se aflau Stelian Tocia și Dorin Staicu, despre care el știa că aparține lui Silviu Ștefancu. Tomescu susține că i-ar fi surprins pe cei doi într-un moment... mai deosebit, să spunem. Totodată, acesta neagă că l-a lovit pe Stelian Tocia sau că i-ar fi furat acestuia sau lui Dorin Staicu vreo sumă de bani.

Cum s-ar fi petrecut faptele

Stelian Tocia s-ar fi întâlnit cu Dorin Staicu, în mașină, și ar fi purtat într-adevăr o discuție cu acesta, până au fost întrerupți de Petrică Tomescu. În acest timp, Gheorghe Moraru ar fi pătruns în mașină, pe partea în care se afla Dorin Staicu, și ar fi încercat să îi smulgă borseta lui Stelian Tocia. Pentru că nu reușea, Tomescu  l-a lovit de câteva ori cu un box pe Tocia, acesta reușind să fugă din mașină, pe terasamentul sensului giratoriu. Ulterior, cei doi agresori s-ar fi ținut cu mașina după Dorin Staicu, reușind să îi fure acestuia 16.500 de lei, dintr-o borsetă pe care o avea la gât. Cu toate acestea, despre banii lui Stelian Tocia pe care ar fi vrut să îi fure agresorii, iar potrivit informațiilor noastre, la testarea cu aparatul poligraf, răspunsul dat de acesta la întrebarea ”dacă avea o borsetă la el în momentul atacului”, s-a dovedit a fi neadevărat.

Jale in lumea interlopilor din Constanta! A murit „Piki” Moraru Stelian Tocia

Mai mult, Tomescu ar fi avut suspendat dreptul de a conduce, iar în ziua cu pricina se afla la volan. Autoturismul l-ar fi împrumutat de la un alt afacerist controversat.

Polițiștii au găsit un pistol la domiciliul lui Moraru

Un alt detaliu din anchetă este faptul că, la percheziția domiciliară, s-ar fi găsit la complicele Moraru un pistol. În fața anchetatorilor, interlopul a declarat că nu a utilizat niciodată arma și a recunoscut că nu a declarat-o la poliție. Și nici nu este autorizat să dețină o armă. Gheorghe Moraru a fost trimis în judecată pentru: tâlhărie, complicitate la lovire și alte violențe, șantaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

De altfel,s e spune că problemele penale ale lui Daniel Rafte tot de la Piki se trag, după ce ar fi ”sifonat” la poliție acțiunile mai puțin ortodoxe în care afaceristul este implicat.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt doua zicale folosite in cazul mortzilor despre uni se spune ca "s-a dus la Dumnezeu"iar despre altzi ca"l-a luat dracu",interlopi care practica camataria, fac trafic de droguri,de femei sau de copiii,sau cer tot felul de taxe pt.ca sunt ei schmecheri cred ca se incadreaza in zicala aia cu,l-a luat dracu si pasta,sau spus mai pe romaneshte,bine c-am scapat si dasta sper ca politzia sa inceapa sa ishi faca treaba si sa nu apara altul in locul astuia asha cum s-a intamplat pana acum caci daia sunt ei speciali cu salarii si pensii mari platite din bani romanilor sa curetze societatea de gunoaie dastea.
2
0
s-a remarcat in afara de talharia aia recenta de doi bani ? ce a mai facut la viata lui de interlop ? nimic ? ca mai jos unii vorbesc de minore si spania nu s-a auzit nimic pana la replikaka ?
1
0
Nu inteleg. De ce este jale?
1
0
Chiar mi se rupi p**a de el Jale mare
3
0
A aparut cu X5 albastru si cu haina de blana lunga cand a venit din Spania
2
0
L-a ingropat zapada , la cate a facut era si normal sa ii vina randul , stati linistiti ca nu il plange nimeni , nici asa zisii interlopi ( niste sifoane cu acte in regula) nu il plang , scriu si ei la misto sa ii vada ''lumea'' ......stiti ce zic
4
0
A bagat miau miau pina a ajuns rece ca mortu
6
1
Cand a fost Inder impuscat in cap Piki si cu Pitbull sanki ,cica dormeau si nu au auzit! Avea pistol cu amortizor inseamna
5
1
bre, 'da de ce a murit? a mâncat 4 kebap cu maioneză expirată? o fi făcut toxiinfecție alimentară? ăsta mânca orice în stil galopant de parcă îi fura cineva mâncarea din față. Era și chitros. Aștepta restul la kebap
16
0
Ce interlop ca nici nu sufla in oras, poate pe la periferie ;))
6
2
Se mai întâmplă. Vedem cine îi ia locul ca treabă trebuie să meargă înainte.
5
0
cine muncejte lumea te vede.
5
0
îi face frumușelu slujbă la madrid în casa dél campo lângă alea îngropate de piki prin anii 2000. ca să vadă și piki strigoii îngropați de el și de șleahta pe care o adula la anii ăia. reversul medaliei. viața asta!
31
1
piki si nutzi, spaima constitutzi.
5
0
voi astia care comentati atat sunteti doar niste frustrati, stati in case si vio frecati toata ziua lasa ti omu in pace tot ce spuneti sa se intoarca impotriva voastra inzecit voua si fam voastre daca tot asa mult va bucurati de raul lui
3
20
s-a mai dus un hoț de buzunare. hai ca treaba-i bună
16
1
A murit de drogangeala
14
1
zilei ar ca interlopii Chitzac si Rusu au trecut in lumea de dincolo inecati cu shpaga.
16
2
Cit sapun iesea din asta, daca era topit la timpul potrivit !urmeza si altiii , la mai mare
18
1
Sa va fie rușine !!! Dumnezeu e sus ! Încetați cu mesajele răutăcioase!!
4
15
Mai urmeaza PETRICA SI SEDAN INECATI CU INGHETATA DE SMECHERI!! Mai trebuie 2 -3 destia si orasu e curat nu mai trebuie polaris sa ia gunoaiele
19
3
Vindea minore afara
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699