REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Jale la Constanța! Din ce în ce mai mulți șoferi prinși drogați la volan

Jale la Constanța! Din ce în ce mai mulți șoferi prinși drogați la volan

Virgil STOIAN 30 iulie 2023 | 00:00 3777

Din ce în ce mai mulți șoferi sunt prinși drogați  pe străzile din județul Constanța. Vineri seară, în cadrul operațiunii Blocada, au fost prinși 3 bărbați conducând sub influența substanțelor psihoactive. Mai precis, unul consumase cocaină, iar ceilalți doi canabis și metamfetamină. Fenomenul este cu atât mai îngrijorător cu cât șoferii sunt foarte tineri, doi dintre ei având 21 de ani iar celălalt 22.

Jale la Constanta! Din ce in ce mai multi soferi prinsi drogati la volan

La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Republicii din stațiunea Eforie Nord, fiind sub influența substanțelor psihoactive.
Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la canabis.
Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

Jale la Constanta! Din ce in ce mai multi soferi prinsi drogati la volan

La data de 29 iulie a.c., în jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, fiind sub influența substanțelor psihoactive.
Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cocaină.
Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

Jale la Constanta! Din ce in ce mai multi soferi prinsi drogati la volan

La data de 29 iulie a.c., în jurul orei 05.10, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 22 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, fiind sub influența substanțelor psihoactive.
Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la canabis și metamfetamină.
Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Altii nu au bani de la o luna la alta, taxa pe drog 10.000 lei un lux pe care nu multi si-l permit.
2
0
de ce merg unii ca idiotii pe drum!
3
0
Atentie la ce va spun; Romania va deveni granarul Europei la prafuri de tras pe nas in urmatorii zece ani, jeghurile de la antitrok si sificoot plus pholitia nu vor face niciodata ceva in plus , bashka, legile sunt facs de arahat!
7
0
din urma nu mai vine nimic , generatiile care vin din urma nu au nici o valoare , o sa avem probleme mari in viitor cu aceste generatii , nu avem ce sa le oferim sa munceasca , am distrus tot in tara asta , nu producem nimic , multi sunt plecati .
8
0
unu doi traficanti, nu consumatori. Romania are legi extraordinar de aspre pentru consumatorul de rand, in timp ce distribuitorii si retelele de trafic conduse de politie si securitate nu sunt nici macar deranjati cu o ziua buna de la parchet.
6
0
Ia luati modelul Singapore . Executati 1 - 2 si sa vedem daca mai auzim de droguri. Intelegeti. Aceasta tara numai cu executii se va face bine . Unde estu tu Tepes Voda ?
14
0
Seara de seara, la intersectia granicerului cu ion tautu se strang persoane dubioase din anadalchioi si h.coanda. consuma alcool si trec niste tigari de la unul la altul. Ulterior se urca la volan si dau ture de cartier cu muzica la maxim. Sambata seara erau peste 20 de persoane. Politia de la sectia 2 trece, dar ...intervine doar la sesizari. Si la sesizari... cat sa nu supere petrecaretii. Ii roaga sa plece si pleaca ei primii ca sa nu si-o ia.
10
0
În intersecția străzilor Mircea cel Bătrân cu Anghel Saligny vineri 28 iulie 2023 înainte de ora 7 dimineața când un vitezoman a distrus o mașină și o familie.Daca cel care venea de pe str Anghel Saligny circula cu o viteză normală putea evita accidentul.
7
0
Copii de bugetari de lux cu salarii si sporuri plyite din taxele pe munca grea. Noi in privat muncim din greu sa platim taxe si impozite. Pai normal daca vin banii usor iti bati joc si ii arunci pe distractii, c***e, droguri etc E plina Mamaia de curvulite si pesti din toata tara, inarmati cu cutite. Fete de 20 sau si minore distruse de tinere pentru pesti. Copii curvulitelor stora ce vor fi oare?
14
0
Confiscarea mașini când sânt prinși băuți și drogați Permisul suspendat un an și muncă în folosul comunității șase luni Mașinile confiscate să fie vândute de ANAF la licitație
17
0
Si dupa ce le-a luat probe biologiice, ce le-a facut? I-a lasat sa plece acasa. O tara de imbecili! Ia baga-i la racoare 30 de zile in celula cu infractori de drept comun sa ii futa la gaurica, tunde-i zero, f**e-le si o amenda de 10.000 lei ca sa ai din ce le da mancare la ghertoi cat stau la beci si mai stiu! Sa vedem atunci... Daca ma roaga frumos imbecilii aia care conduc tara asta de c***t, poate ma bag sa fac putina ordine...
21
1
Aseara, in sensul giratoriu de la Hanul cu Peste, unul din politisti, pe carosabil in sensul sptre Navodari, nu avea nimic reflectorizant pe el. Parca are fi cautat accidental. IQ ?
10
3
sunt multi care castiga bine si in privat atat de bine incat s-ar putea droga si apoi da spaga sa scape avocatilor, judecatorilor si procurorilor; sa nu discriminam
12
1
copiii de bani gata ai avocatilor, judecatorilor, procurorilor..ii scapa mami si tati.. de ar face politia o statistica sa o si publice.. ar vedea toti cine sunt consumatorii
15
4

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166