REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° ConstanÈ›a Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° ConstanÈ›a Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Jale pe drumurile din Constanța

Jale pe drumurile din Constanța

Victor ROTARU 12 februarie 2024 | 13:08 5392

La data de 11 februarie a.c., poliÈ›iÈ™tii din cadrul PoliÈ›iei Municipiului ConstanÈ›a – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au desfășurat o acÈ›iune pentru creÈ™terea gradului de siguranță rutieră. 

Jale pe drumurile din ConstantaRazii

În cadrul activităților desfășurate, 292 de conducători auto au fost testaÈ›i cu aparatul etilotest È™i 21 cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanÈ›elor psihoactive.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 27 de sancÈ›iuni contravenÈ›ionale, pentru nerespectarea dispoziÈ›iilor legale privind circulaÈ›ia pe drumurile publice.

Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 14.000 de lei.

Totodată, au fost reÈ›inute în vederea suspendării 2 permise de conducere È™i a fost retras un certificat de înmatriculare.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Așa se întâmplă când avem în conducere niște idioți incapabili cu handicap redus de conducere!!!
0
0
Cui nu ii convine, sa stea acasa. Unde va grabiti? Ajungi cu 1 minut mai tarziu. Calmati-va!
0
0
Mai schimba'n plm titlu...parca esti tata birfitoare....sau vreo birfitoare din redactie facevartivolu' si tu doar semnezi...
0
0
Da jale cu drumurile nu cu soferiiprimaria și rutiera sunt varza.
2
0
Băi deștepților, cum ați gandit-o pe asta cu 50km/ora spre Valu lui Traian și varianta Ovidiu atât timp cât în Valu și alte localități limita de viteza a fost 70 de km/h și nu au fost mari nenorociri. Acum pe câmp v-ati gândit ca ar fi bine sa mergem cu 50. Băi deștepților, urcați 5 în masina, primari, polițiști și alți intelectuali care ați gândit-o și faceți măcar de 2 ori pe zi drumul ăsta și după, va aștept și eu cu o concluzie.
10
0
Se pare ca este incurajat mersul cu autobuzul sau cu bicicleta, ceea ce nu e rau deloc. O sa fie foarte amuzant cand lumea nu o sa mai aiba unde sa parcheze pe Lapusneanu si o sa fie nevoiti sa vanda masinile. Hai cu bicicletele!
3
5
Sa vă tr.ag la mu.ie ,in special brigadei rutiere cta
9
1
Politistii ar trebui sa amendeze Primaris si pe Amiralul pafarist Chitac pt orasul asta plin de gropi.Oras Distrus.Din pacate Primarul amendeaza populatia,javra nenorocita.
15
3
o fi jale dar ce ne facem ca trebuie sa circulam zedci de km ca sa intoarcem pe un blvd principal? acum monteaza stalpisori si pe mijlocul drumului la intersectia 1 decembrie cu bucuresti halal...o sa mergem pana la eforie la prima casa a primarului facem stanga sau dreapta si la a doua casa si apoi venim inapoi spre cta.....omenii si au cumparat masini nu biciclete acum nu o sa videm tori masinile sa ne luat mopede pt ca administratie nu este in stare sa asigure poarcari sau sa fluidizeze traficul cumva ....
20
2
ca c*r ,,,,,ele la facut bani,ii doare n cot de siguranta oamenilor se iese la arsura .tot t siguranta cetateanului se iese si cu jandarmeria la batut ca la fasole oinele si bovinele.Hai sa ne fie in bafta ca asa meritam.
8
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436