REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° ConstanÈ›a Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° ConstanÈ›a Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Jale pe drumurile din Constanța! A curs cu amenzi

Jale pe drumurile din Constanța! A curs cu amenzi

Victor ROTARU 26 februarie 2024 | 00:00 1474

În perioada 23 - 25 februarie a.c.,  poliÈ›iÈ™tii au intensificat acÈ›iunile specifice, peste 700 de poliÈ›iÈ™ti acÈ›ionând, în judeÈ›ul ConstanÈ›a, pentru menÈ›inerea ordinii È™i liniÈ™tii publice, desfășurarea unui trafic rutier în siguranță È™i combaterea traficului È™i consumului de droguri sau alte substanÈ›e interzise.

Jale pe drumurile din Constanta! A curs cu amenziImagini de la raziile polițiștilor

Dispozitivele au fost suplimentate, în vederea asigurării climatului de ordine È™i siguranță publică în acest sfârÈ™it de săptămână, în judeÈ›ul ConstanÈ›a, la activitățile desfășurate participând poliÈ›iÈ™ti din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigaÈ›ii criminale, precum È™i luptători din cadrul Serviciului pentru AcÈ›iuni Speciale.

Astfel, au fost desfășurate, în sistem integrat cu jandarmii, 131 de acÈ›iuni, în localitățile din judeÈ›.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 553 de sancÈ›iuni contravenÈ›ionale la Legea 61/1991, pentru sancÈ›ionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieÅ£uire socială, a ordinii ÅŸi liniÅŸtii publice, la O.U.G. 195/2002, privind circulaÈ›ia pe drumurile publice, dar È™i pentru alte abateri.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 260.000 de lei.

De asemenea, au fost reÈ›inute în vederea suspendării 27 de permise de conducere È™i au fost retrase 35 de certificate de înmatriculare.

În acelaÈ™i timp, au fost constatate 6 infracÈ›iuni la regimul circulaÈ›iei rutiere.

Astfel, la data de 24 februarie a.c., în jurul orei 16.45, poliÈ›iÈ™ti din cadrul PoliÈ›iei Municipiului Medgidia  au identificat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Medgidiei din comuna Cuza Vodă, fără a deÈ›ine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 24 februarie a.c., în jurul orei 21.15, poliÈ›iÈ™ti din cadrul PoliÈ›iei Municipiului ConstanÈ›a – SecÈ›ia 4 PoliÈ›ie  au identificat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Spiru Haret, fără a deÈ›ine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În ambele cauze a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ii asteptam pe politisti si in Mamaia, unde se organizeaza curse cu masini tunate si foarte zgomotoase, in fiecare seara. Zona cazino Aqua magic. Merg cu viteza f. mare si, in plus, sicaneaza alti soferi.
0
0
Bineânțeles că scrie-ți mereu de rău despre noi tineri care sântem viitoru țări. Ști ce zic?
0
3
POLITIA LOCALA CERNAVODA,SE MANDRESTE CU MILITIENI CA.....VILAU , MADALINA MORARU SI...STEFLEA NICU...EI SUNT ADEVARATII GARDIENI...FARA EI,...PRIMARIA CERNAVODA,N-AR EXISTA... ASTA-I SFANTA...ROMANIE DE AZI...Noi la Cernavodă vanam camioanele care tranzitează orașul, dacă nu da o atenție șoferul îi dau amendă, în rest mai o promoție la supermarket, plimbăm neamurile cu Dusterul de serviciu, o frecam la umbra!Soferul de camion care tranziteaza Cernavoda pe interzis poate dona un bidon de 20 litri de motorina si ma fac ca nu l-am vazut!
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436