REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Jale pe drumurile din Constanța! Mai mulți șoferi au fost prinși beți la volan

Jale pe drumurile din Constanța! Mai mulți șoferi au fost prinși beți la volan

Victor ROTARU 30 decembrie 2023 | 15:00 1349

La data de 28 decembrie a.c., în jurul orei 17.40, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 49 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Jale pe drumurile din Constanta! Mai multi soferi au fost prinsi beti la volanFoto cu rol ilustrativ

Bărbatul a fost testat cu apartul etilotest, rezultatul fiind 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 29 decembrie a.c., în  jurul orei 13.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 3 s-a produs un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 34 de ani, ar fi condus un autoturism, ar fi pierdut controlul direcției, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi lovit o movilă de pământ.

În urma accidentului rutier, conducătorul auto a fost ușor rănit. Bărbatul a fost testat cu apartul etilotest, rezultatul fiind 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 29 decembrie a.c., în  jurul orei 20.45, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 39E un autoturism ar fi ieșit în afara părții carosabile. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 44 de ani, ar fi condus un autoturism, ar fi pierdut controlul direcției, ar fi lovit un indicator rutier și ar părăsit partea carosabilă.

Bărbatul a fost testat cu apartul etilotest, rezultatul fiind 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 30 decembrie a.c., în jurul orei 03.05, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 19 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 3, în comuna Valu lui Traian, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu apartul etilotest, rezultatul fiind 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oameni buni, ați auzit despre un analog al Via.gra, care este de 3 ori mai eficient și complet sigur la orice vârstă și, de asemenea, tratează bolile masculine. L-am testat personal si acum il recomand tuturor, este un lucru mega tare, citeste singur ce poate face-------> gg.gg/blubio
0
0
Confirm cele descrise de pupincuristul Comandasu!
1
0
Mai bine desfiintati serviciul politie locala,plin de trantori umflati!Noi la locala Cernavoda stam mai retrasi cand suntem de serviciu,urmarim promotiile la supermarketurile din oras,stam acasa la tura de noapte si in Weekend dupa amiaza cand nu avem sefi la munca,plimbam neamurile cu Dusterul de serviciu (CT 99PCV),trai pe vatrai,galbeni de grasi,marea majoritate 120kg plus!Eu(Comandasu) ca sa-mi pastrez postul sifonez colegii la sefi,un fel de pupincurist!
1
0
Tara frumoasa plina de bețivi, inculți, vagabonzi, drogați. Asta arata toate știrile în presa scrisa și vorbita. O singura șansă mai este, bastinasii sa emigreze iarin locul lor sa vina imigranți din Asia, Africa.
3
1
Din ce ati relatat voi,nu politia a depistat betivi ci din cauza evenimentelor provocate de betivi ,politia a constatat ca erau bauti.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510