REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.1° Constanța Mar., 3 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6841
21.1° Constanța Marți, 3 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6841
 

Jale pe drumurile din Constanța: Șoferi beți și posibil drogați, prinși la volan

Jale pe drumurile din Constanța: Șoferi beți și posibil drogați, prinși la volan

A.F. 2 august 2024 | 16:39 706

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au depistat, la data de 2 august a.c., în jurul orei 04.50, un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța. 

Jale pe drumurile din Constanta: soferi beti si posibil drogati, prinsi la volan

Bărbatul manifesta un comportament agitat, astfel a fost testat cu aparatele etilotest, rezultatul fiind 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, și cel din dotare pentru depistarea eventualelor indicii cu privire la prezența substanțelor psihoactive, rezultatul fiind negativ.

Persoana a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice.

La data de 2 august a.c., în jurul orei 00:35, polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră Constanța au depistat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, în localitatea Eforie Nord, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Totodată, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice.

În ambele cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.

De asemenea, la data de 1 august a.c., în jurul orei 10.50, polițiști din cadrul Poliției orașului Eforie au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier (tamponare), la intrarea în localitatea Eforie Nord.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tamponarea a avut loc între două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 25, respectiv 26 de ani.

Aceștia au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În urma testării cu aparatul din dotare, în cazul bărbatului de 25 de ani, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice.

Totodată, la data de 2 august a.c., în jurul orei 00.50, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție au depistat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Regina Elisabeta din municipiul Constanța. 

Bărbatul manifesta un comportament agitat, astfel a fost testat cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind negativ, iar în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Persoana a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați, la data de 2 august a.c., în jurul orei 08.20, cu privire la producerea unui accident rutier (tamponare), la intersecția străzilor Rândunelelor cu Frunzelor din Năvodari.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tamponarea a avut loc între două autoturisme, conduse de o femeie, respectiv un bărbat.

Aceștia au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Totodată, în urma testării cu aparatul din dotare, în cazul femeii, de 37 de ani, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice.

În toate cauzele, cercetările sunt continuate de polițiști.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
numai la militie nu e jale. ii doare in c*r de toate astea, mai trag un articol in ziar, mai vine o tabla pe umar, etc.
0
1
Au ieșit proștii cu șapcă pe străzi
3
1

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516