REPLICA ONLINE CONSTANTA

32° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
32° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Jale pe strada Poporului din Constanța, din cauza lipsei locurilor de parcare. Video

Jale pe strada Poporului din Constanța, din cauza lipsei locurilor de parcare. Video

Cristina BĂRBUCEANU 8 ianuarie 2023 | 00:00 3574

Constanța este orașul în care mașinile stau pe trotuar, iar pietonii merg pe carosabil. Iar una dintre zonele cele mai aglomerate este strada Poporului, unde-și desfășoară activitatea foarte mulți agenți economici, iar fluxul de clienți este continuu. Așa se face că, mai ales în timpul zilei, abia dacă găsești un loc de parcare. Nici măcar pe trotuar pietonii nu pot circula, pentru că este ocupat tot de mașini.

Mașini parcate pe trotuar pe strada Poporului

Pe alocuri, mașinile de pe trotuar blochează accesul trecătorilor

Nu mai este o noutate faptul că orașul de la malul mării este sufocat de mașini. Este și normal... însă problema comună cu care se confruntă șoferii este lipsa locurilor de parcare. Și pietonii sunt afectați de această chestiune pentru că... dacă nu au unde, șoferii parchează pe orice petec îl găsesc disponibil. Chiar și pe trotuar, deși este interzis.

Mașini parcate pe trotuar pe strada Poporului

Iar strada Poporului, un tronson foarte circulat din oraș, nu face excepție de la regula nescrisă. Desigur, aici șoferii circulă mai mult pe mijlocul drumului, dat fiind faptul că, de o parte și de alta sunt mașini parcate, unele mai bine, altele mai prost.

Mașini parcate pe trotuar pe strada Poporului

Din imagini se poate vedea că multe mașini se găsesc și pe trotuar, încurcând, pe alocuri, accesul pietonilor. Se întâmplă acest lucru pentru că în zonă își desfășoară activitatea mulți agenți economici, deci nu sunt doar mașinile locuitorilor de pe stradă. Dar, cu bune, cu rele, unde să își lase șoferii mașinile, din moment ce pe stradă nu sunt suficiente locuri de parcare?    

Gunoaie, baterii de mașină și paleți cu cutii

Desigur, pe strada Poporului nu se găsesc doar mașini pe trotuare. În multe zone, oameni necivilizați, foarte „inspirați”, s-au gândit să arunce gunoaie la rădăcina copacilor.

Gunoaie aruncate la rădăcina unui copac

Se găsesc astfel de grămezi cu gunoaie în multe zone de pe lungimea străzii. Și, dacă nu sunt mașini pe trotuar, sunt produsele agenților economici pe care le expun, ca și reclamă, sau sunt paleți depozitați la marginea trotuarului... care ocupă un loc de parcare.

Baterii de mașină puse pe trotuar pentru reclamă

Paleți pe care se află cutii, așezați pe un loc de parcare

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
infrastructura orasului este depasita iar idiotii din primarie habar n-au pe ce lume traiesc! Poate le explica cineva acestor dobitoci ca inainte de constrange si de a taxa trebuie sa vina cu solutii!
3
0
Ziaristii pluii, ati fost pe str. Oborului? Pe Lapusneanu? Pe Stefan cel mare? Nimic. Nu va bagati in politica, ai?
3
0
Vezi tot Lăpușneanu, pana la gara, masina lângă masina, nu sunt locuri de parcare, unde sa parcheze omul? Faceți poze la gunoaie, amendați idioții care arunca sacul când iese din casa , sa vezi cum se potolește sa mai arunce gunoiul
5
0
Teoria spune ca atuci cand ai parcari gratuite o sa ai din ce in ce mai multe masini. Mai multe parcari gratuite ,mai multe masini .
6
3
La cîrciumile din Mamaia nu vedeti panourile si pupitrele ”îmbietorilor” care încurcă circulația pietonilor pe alee?
7
0
Pai vedeti ma? Asa oameni educati, asa primari, asa oras. Nu mai urlati ca e vreunu devina dintre cei de la adm locala cand in oras traiesc toti brazilienii si indienii adunati de prin toate gunoaiele.
7
3
si niciun politician asasinat. uimitor! romanii sunt cea mai supusa si mai linistita pseudonatie.
7
2
Tot slugi , tot slugi.....!?
7
2
Iar mancati kkt cu lingura. Alea-s locuri de parcare amenajate de primaria sulii. Gunoiul pe care il aratati, e aruncat de voi, avem filmare pe camere. Daca va deranjeaza paletul cu marfa, duceti-va pe strada Oborului, vsv de General Taxi, si faceti poze la cei 28 de paleti de bca, ai lui felics stroe, care sunt pusi pe carosabil de aproape 3 luni. De ce nu faceti poze si un articol si pentru paletii lui? Va e teama, ai? Sugacilor!
18
1
Observ ca se dorește închiderea tuturor magazinelor de cartier și a micilor intreprinzatori
14
3
Dute-n ,,lupa,, mea cu articolu mătii cu tot. Si-a pus ăla doua baterii linga perete, ala e derajul??? Sau paletul aluia care asteapta o masina sa-l ia in 15 -20 de min.??. Infrastrucrura asta s-a facut acum 60 de ani măi boilor și pe ea s-au construit tot felul de vile, pensiuni, blocuri, constructii cu 2,3 niveluri. Locații în care stau familii (2,3,4), care au mașini, care au canalizări, care folosesc apă, care produc gunoi etc., infrastructura fiind aceiași de 55,60 de ani. Cine le-a dat autorizații să construiască blocuri printre case, gradinițe, cămine, etc ( mă repet), cine??? Acum vine un labagiu ca tine sa descopere apa caldă??? Bine ca avem un primar liberal, ha, ha, ha, să-l ia draqu
18
2
de ce li sa dat autorizatie de functionare la aceste firme?
4
10
Nu sunt locuri de parcare pt ca garajele au fost transformate in depozite de gogonele, anvelope, etc.
19
3

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436