REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
28° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

James Cameron a început să scrie un nou film din seria „Terminator“

James Cameron a început să scrie un nou film din seria „Terminator“

A.F. 27 mai 2023 | 00:00 403

James Cameron a anunţat săptămâna aceasta, la Conferinţa Mondială Dell Technologies, că a început să scrie, în urmă cu trei luni, un nou film "Terminator".

James Cameron a inceput sa scrie un nou film din seria „Terminator“

"Vrea să vadă ce se va întâmpla cu inteligenţa artificială înainte de a merge mai departe", a spus o persoană prezentă la această conferinţă, conform news.ro.

În "Terminator", o inteligenţă artificială decide să se emancipeze de creatorii săi şi distruge umanitatea. Odată cu apariţia ChatGPT, James Cameron a putut găsi material pentru un nou episod.

Acesta este un anunţ surpriză. Arnold Schwarzenegger a indicat că nu mai vrea să lucreze la "Terminator" după eşecul ultimului film, "Dark Fate". "Franciza nu s-a terminat, dar am terminat cu ea", a spus el pentru The Hollywood Reporter.

"Am înţeles perfect mesajul, lumea vrea altceva cu Terminator. Nu au fost foarte bine scrise".

Netflix dezvoltă un serial animat "Terminator" din 2021, realizat în parteneriat cu Skydance, care deţine drepturile asupra francizei SF şi Production I.G, studioul de animaţie japonez din spatele Ghost in the Shell.

Dezvoltarea acestei serii a fost încredinţată lui Mattson Tomlin ("The Batman"). "Această nouă serie animată va explora universul (de Terminator) într-un mod complet nou", a promis John Derderian, vicepreşedinte anime la Netflix, citeayă stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768