REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
20.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Jandarmeria l-a amendat pe Gheboasă pentru recitalul de la Untold

Jandarmeria l-a amendat pe Gheboasă pentru recitalul de la Untold

A.F. 9 august 2023 | 00:00 1298

Scandalul recitalului susținut de artistul Gheboasă la Untold explodează în mod neașteptat. Jandarmeria Cluj s-a sesizat în urma scandalului public și a analizat filmările. Versurile obscene, care au scandalizat o parte din țară i-au deranjat și pe cei de la Jandarmerie, care l-au amendat pe Gheboasă.

Jandarmeria l-a amendat pe Gheboasa pentru recitalul de la UntoldGheboasă

A fost sesizat și CNCD, mai anunță Jandarmeria

"În data de 6 august a.c., ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public cu privire la concertul susținut de trapperul Gheboasa, în timpul căruia acesta a avut versuri vulgare și rasiste, Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj Napoca s-a autosesizat și a luat decizia de a analiza suportul optic pe care l-a avut la dispoziție.

În urma analizării informațiilor și verificării aspectelor semnalate, în data de 8 august a.c., a fost aplicată în acest caz o sancțiune contravențională, conform prevederilor art. 2, alin. 1) din Legea 61/1991, constând în amendă în valoare de 1.000 lei, pentru "proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora”.

Totodată, menționăm faptul că a fost sesizat Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării pentru analizarea actului artistic, a cuvintelor și expresiilor utilizate, din perspectiva comiterii unor eventuale fapte antisociale de discriminare", anunță Jandarmeria, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca versurile sunt de cacao,nu e de mirare. Baiatul nu poate mai mult. Ca foarte multi tineri stiau deja versurile precis mai bine decat pe cele ale lui Eminescu pentru Bac.,este mult mai de luat in seama. Acesta este nivelul pana la care pot sa gandeasca unii. Tara scandalizata?! Pe bune? Sa fim seriosi. Ce sensibili suntem noi,astia care ne ciomagim la meciuri,ne batem in trafic,ne injuram de ne spurcam pe oriunde apucam si multe altele. O tara de manelisti a devenit brusc indignata de un parlit adorat de mucosi.
1
0
baragladinizarea taramului orfic e in plina desfasurare. whatta surprise ...
1
0
Pana la el, trebuiau foarte multi amendati. De ce nu au fost deranjati si de versurile melodiilor multor vedete ? Nu este corect ce au facut.
2
0
o mie de lei ii fac in 25 de secunde
2
0
Si parlamentarii sunt primii care incalca legile si le fac cu sanctiuni cat mai blande uneori si fara sanctiuni
5
1
Si daca nu era “scandalul public” jandarmeria nu aude nu vede ? amenda i-a crescut celebritatea printre pustii tembeli si analfabeti care il admira; am citit mai demult ca in finlanda un milionar a luat o amenda de vreo 300.000 de dolari pentru o mica depasire de viteza legala, proportionala cu veniturile; la noi de ce nu se poate ? a da ptr ca nu se cunosc veniturile adesea nici cu aproximatie foarte mare si justitia da dreptate adesea infractorilor
5
0
Asta e.societatea promovată! Sa nu ne miram ca ne alterăm de pe.o.zi.pe.alta.si nu luam.masurile.prompt cand sesizam derapajele! Concertul trebuia oprit brusc, ferm si redat.publicului in cele mai bune note!
4
1

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768