REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Jandarmul care i-a altoit pe scandalagii din Costinești face și acte de caritate. Video

Jandarmul care i-a altoit pe scandalagii din Costinești face și acte de caritate. Video

Virgil STOIAN 23 august 2023 | 00:00 9539

Jandarmul care i-a pus la punct pe cei patru bătăuși din Costinești a avut parte doar de laude, fiind felicitat că i-a pus dur la punct pe bombardieri. El i-a pocnit zdravăn pe mai mulți dintre ei după ce a fost la rândul lui scuipat și lovit. Ei bine, se pare că acesta are și o față mai sensibilă, el ajutând o femeie din Ucraina. Astfel, jandarmul a luat-o acasă la el, i-a dat de mâncare iar soția sa i-a oferit și haine, iar apoi i-au achitat acesteia biletul de tren până la Suceava, ca femeia să poată ajunge la Kiev.

Jandarmul care i-a altoit pe scandalagii din Costinesti face si acte de caritate. Video
O femeie a rămas plăcut impresionată de gestul făcut de jandarm, și a hotărât să împărtășească și lumii fapta, încercând să îl ajute pe acesta în caz că va avea de suferit din partea superiorilor în urma bătăii administrate celor patru bombardieri „Am  avut o experiență frumoasă alături de jandarm. Era data de 12 iulie, prima zi a mea la mare. Mă întorceam la cazare pe la 4 dimineața, după distracție, când am dat de un grup de jandarmi care încercau să rezolve un caz în care era implicată o femeie ucraineancă. Fiind vorbitoare de ucraineană, am decis sa ajut cu traducerea. M-a uimit foarte mult și mi-a rămas în suflet cum același jandarm a venit cu inițiativa proprie să o ia acasă, să-i dea de mâncare, soția sa i-a oferit și haine și au achitat biletul până la Suceava, ca aceasta sa poată ajunge la Kiev! Faptul că acum este tras la răspundere referitor la intervenția fizică asupra unei persoane reținute… haideți să nu uităm că este în primul rând om, tot are dreptul de apărare. Cum a zis un om mare “Până simți durerea, ești viu. Până ce simți durerea străină, ești OM”. Așa vreau să demonstrez că acest domn în primul și primul rând este OM. Să ajuți o străină care a rămas fără bani, desculță, nemâncată de 3 zile, dormind în drum. Trebuie să poți să activezi în așa sferă și să rămâi tare!”, a transmis turista impresionată.

Jandarmul care i-a altoit pe scandalagii din Costinesti face si acte de caritate. Video

Scandal în Costinești

Vă reamintim că polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați, la data de 15 august a.c., în jurul orei 14.15, de doi bărbați, de 19 ani, respectiv 23 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresați fizic, de mai multe persoane necunoscute.

Către zona indicată s-au deplasat două patrule mixte, formate din polițiști și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, care au identificat persoanele bănuite, respectiv 6 bărbați. Aceștia au avut un comportament recalcitrant și agresiv fizic față de polițiști și jandarmi, cărora le-au adresat și acte de amenințare, motiv pentru care s-a procedat la imobilizarea acestora, persoanele în cauză fiind conduse la sediul Poliției stațiunii Costinești.

Video:

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce mi ia altoit Stixxx :))))) un băiat de nota 10
0
0
Numai legionar nu a fost jandarmul "ciobanul" care la lovit ca o femeie pe scandalagiu.rusine poliției r*mâne nu așa se aplanează un conflict, se vede cum jandarmul a lovit primul nu avea voie orice iar fi spus scandalagiu,se vede ca uni tot în comunism au ramas.in alte țări nu s-ar fi întâmplat așa cv pentru că acolo polițiști sunt cu adevărat profesioniști
0
1
Mai secat la boașe cu versurile tale
2
0
Da le omor la fraieii
2
0
Felicitari acestui jandarm pentru actiunea ferma asupra acelor jeguri umanoide, retardate!
4
0
Daca găinarii ăștia zis "interlopi" făceau așa ceva în orice țară din Uniunea europeană în afara de r*mânia și cred Bulgaria erau arestați ,judecați și condamnați la închisoare,amenzi uriașe interdicție de a mai intra in acele țări ani buni dar în Romania legile sunt slabe , justiția e s***a , poliția și jandarmeria au puține drepturi pentru că politicienii vor așa ca sa nu poți fi folosiți împotriva lor. Daca in Germania, Franța, Spania, Olanda,Belgia, Anglia doar punea mâna sau împingeau un polițist sau jandarm erau neutralizați complet,umflați cu tot cu pipițele de lângă ei și direct la secție și interzicere in stațiune câțiva ani buni,amenzi , condamnări. Bravo jandarmului și ăsta ar trebui să fie protocolul pentru cazurile cu lepădături de genul acestor găinari in public
9
0
Presa noastră cea vitează! Are-n viaţă mare rost! Este câinele de pază, care latră...contra cost!!!
2
5
Presa noastră cea vitează! Are-n viaţă mare rost! Este câinele de pază, care latră...contra cost!!!
1
4
Felicitări domnului jandarm care a actionat asupra acestor jeguri de moldoveni!
6
0
Da le la bot la magraoni fara numar,răspund eu
5
0
Propaganda neomarxista de spalare a gunoiului meltean care in loc sa imobilizeze palmuieste si repeta ca papagalul "nu mai ameninta" chit ca nu-l amenintase nimeni pe pi z del - dc era profesionist il punea pe ala jos il incatusa il ducea in arest si deschidea dosar penal pt ultraj fara discutii da' golanul mardeias in uniforma s-a comportat exact ca golanul mardeias in bermude. E si asta o strategie cui pe cui se scoate da' cand melteanul o sa dea peste un cetatean normal ce-o sa faca? Iar ca ca ghertzoiul tine cu ucrocii si le mai si plateste biletul spre varna poate ca de la kiev a fugit nu e un lucru bun din contra - ia intrebati cati cetateni se" bucura" de prezenta "refugiatilor" si cat de "civilizati" sunt ucrocii? Si daca aia s-au batut cu salvamarii atunci aia sunt eroi iar asta un gunoi blestemata fie -i natia de meltean bolsevic!
2
3
Iar îmi soogi un coi in versuri tale de c***t
3
2
Jandarm egal paznic cu maxim bacalaureat! Ce dracu faceți vedeta un cionflijgar care mesteca guma zici că e la oi
4
12
Cum puttei sa faceti erou din acest gunoi, jandarmul asta ne dadea amenzi ca nu purtam masca, data viitoare sper sa le rupa capul celor care se bucura im comentarii mai jos
4
15
Presa noastră cea vitează! Are-n viaţă mare rost! Este câinele de pază, care latră...contra cost!!!
3
6
Bravooo ! Jandarmul trebuie avansat in grad !!! Bravoooo, a avut curajul sa intervina in fata unor cocalari. Respect !!!!
18
1
Bravo la jandarm!!! A pus la punct niște moldoveni plini de impresii veniți pe litoral cu banii de alocație a copiilor.
21
0
Și politia din judetul Constanta in cazul drogatului.
21
0
Pt el trebuie ieșit in strada in caz de va avea de suferit.
44
0
FElicitari jandarmului,daca ar fi mai multi ca el am fi in siguranta pe strada Sa fe avansat
48
1
Foarte bine i a facut lui spalacitul acela! Jos din doua miscari.Boschetari de doi bani Bravo jsndarmeria Romana!
39
0
acest jandarm treguie decorat si pus in locul lui gluga!
52
4

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166