REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mie., 4 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6842
21.4° Constanța Miercuri, 4 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6842
 

Japcă. 52 de lei, trei mici și câțiva cartofi prăjiți, la terasa Casa Românească din Mamaia! Video

Japcă. 52 de lei, trei mici și câțiva cartofi prăjiți, la terasa Casa Românească din Mamaia! Video

Ana Maria STOINA 4 septembrie 2024 | 00:00 775

Dacă ți-e poftă și vrei să comanzi niște mici și cartofi pai cu o mică salată de varză, află că te costă 52 lei la restaurantul Casa Românească din Mamaia. Adevărat, n-ar trebui să ne mai mire prețurile de pe litoral, că doar ne-am obișnuit cu ele, însă parcă e prea de tot să plătești 52 de lei pe... nimic! Japcă pe față!

Japca. 52 de lei, trei mici si cativa cartofi prajiti, la terasa Casa Romaneasca din Mamaia! Videorestaurantul Casa Românească, în stânga, prețul meniului, în dreapta

Prețurile au crescut peste tot și se știe că litoralul românesc, cu atât mai mult stațiunea Mamaia, nu e pentru oricine. Însă, chiar și așa, sunt turiști care economisesc un an întreg pentru a petrece un concediu de câteva zile pe litoral. Și, de regulă, în vacanță îți permiți să te răsfeți, prin mall-uri, pe la restaurante... însă să dai 52 lei pe trei mici, câțiva cartofi pai și o salată de varză este „strigător la cer”!

Japca. 52 de lei, trei mici si cativa cartofi prajiti, la terasa Casa Romaneasca din Mamaia! Videoîn ciuda prețurilor, restaurantul Casa Românească e plin

Cum se poate să coste 52 lei platoul cu 3 mici și cartofi pai, când un kilogram de cartofi costă 2,99 lei, iar 500 g carne tocată de porc și vită costă 14,99 lei? Se poate pentru cine e șmecher și știe să facă afaceri pe banii fraierilor!

Japca. 52 de lei, trei mici si cativa cartofi prajiti, la terasa Casa Romaneasca din Mamaia! Videomeniul... de lux

Chiar și așa, restaurantul nu duce lipsă de clienți! Probabil sunt turiști mai puțin pretențioși, și cu portofelul gros.

Japca. 52 de lei, trei mici si cativa cartofi prajiti, la terasa Casa Romaneasca din Mamaia! Videorestaurantul Casa Românească

Casa Românească, recenzii negative!

Iar, dacă ați uitat cine sunt cei de la Casa Românească, vă amintim noi! Anul trecut, o femeie care a făcut comandă de mâncare la restaurantul cu pricina a avut surpriza să primească mâncarea, o tocăniță, deja alterată.

Japca. 52 de lei, trei mici si cativa cartofi prajiti, la terasa Casa Romaneasca din Mamaia! Videotocănița alterată

Contactați de reporterii Replica de Constanța, la acel moment, reprezentanții restaurantului au dat vina pe cei de la bucătărie, garantând că este un caz singular.

Japca. 52 de lei, trei mici si cativa cartofi prajiti, la terasa Casa Romaneasca din Mamaia! Videorestaurantul Casa Românească

Totodată, și în urmă cu trei ani, Replica de Constanța a scris despre același restaurant, după ce clienții s-au plâns de calitatea mâncării, dar și de faptul că sunt nevoiți să stea minute în șir pentru a primi comanda.

Japca. 52 de lei, trei mici si cativa cartofi prajiti, la terasa Casa Romaneasca din Mamaia! Videorestaurantul Casa Românească

Revenind la meniul de lux...de 52 de lei, ce-ar mai fi de spus? Fiecare e liber să ceară cât vrea, fraier e cel care plătește, nu?!

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Armânească e doar un exemplu tipic al litoralului armânesc.Promovarea turismului trebuia făcută cu exemple de genul ăsta, nu cu vrăjeli false.Cand vom reveni la normalitate,adică atunci când fiecare turist o să plătească din banii proprii,nu din pomenile contra vot,deci atunci pustiul pe litoral în sezonul estival va depăși pustiul din timpul iernii.Pariu?
1
0
E tot smecherie makeedoneasca. Au platit promovare la radio litoralul pentru toti cu preturi mici ca sa i pacaleasca pe oameni
6
0

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516