REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.7° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Jason Sudeikis şi echipa serialului TV 'Ted Lasso', primiţi la Casa Albă

Jason Sudeikis şi echipa serialului TV 'Ted Lasso', primiţi la Casa Albă

Valentina CAMARA 22 martie 2023 | 00:00 334

Este mai dificil să antrenezi o echipă de fotbal sau să participi la o conferinţă de presă organizată la Casa Albă? Actorul Jason Sudeikis, interpretul personajului Ted Lasso, jovialul antrenor din serialul TV omonim, a venit luni la Washington pentru a discuta despre sănătatea mintală cu preşedintele Joe Biden, informează AFP.

Jason Sudeikis si echipa serialului TV 'Ted Lasso', primiti la Casa Alba

Înaintea întâlnirii private cu preşedintele Statelor Unite, Jason Sudeikis, care îl interpretează pe acest antrenor de fotbal american devenit în mod paradoxal coordonatorul unei echipe de fotbal britanice, intrată în declin după despărţirea de foştii săi proprietari, a fost invitat să participe la conferinţa de presă zilnică a purtătoarei de cuvânt de la Casa Albă, Karine Jean-Pierre.

"Nu contează cine sunteţi, unde trăiţi, pentru cine votaţi, întrucât cunoaştem cu toţii pe cineva care a suferit, care s-a simţit izolat, anxios şi singur", a declarat starul american în faţa jurnaliştilor.

Însoţit de alţi actori din serialul "Ted Lasso", Jason Sudeikis a lansat un apel pentru o mai bună ascultare a celor din jur şi pentru mai puţină stigmatizare în ceea ce priveşte problemele de sănătate mintală.

Prezenţa actorului de comedie - care interpretează în acel serial TV un personaj confruntat cu crize de angoasă şi probleme de anxietate - a fost marcată de protestele unui reporter, reprezentant al site-ului de ştiri Today News Africa.

Reporterul a interpelat-o pe Karine Jean-Pierre de mai multe ori pentru a-i reproşa faptul că nu îi acorda posibilitatea de a adresa întrebări în timpul conferinţelor de presă de la Casa Albă.

Alţi jurnalişti şi-au manifestat zgomotos dezaprobarea şi i-au cerut să tacă, înainte ca purtătoarea de cuvânt a preşedintelui american să intervină şi să restabilească liniştea în sală.

Apoi, Jason Sudeikis a relaxat atmosfera printr-un schimb de replici cu un "fals" jurnalist, în realitate un actor din serialul "Ted Lasso", care era prezent la rândul său în sală.

"Ted Lasso", un serial difuzat de Apple TV+, ajuns la cel de-al treilea sezon, ce a debutat pe 15 martie, a câştigat mai multe premii importante, inclusiv 11 Primetime Emmy şi două Globuri de Aur.

Casa Albă a anunţat sosirea actorilor din acest serial într-o manieră puţin cam enigmatică, luni, distribuind pe Twitter o fotografie cu uşa Biroului Oval, deasupra căreia se afla o pancartă cu mesajul "Believe!" ("Să crezi!), asemănătoare celei pe care personajul Ted Lasso, un etern optimist, o afişa în vestiarul echipei sale, potrivit agerpres.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303