REPLICA ONLINE CONSTANTA

26° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
26° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Jean Paler, internat în spital: i s-a făcut rău pe scenă, pe litoral

Jean Paler, internat în spital: i s-a făcut rău pe scenă, pe litoral

Ana Maria LIPAN 19 august 2023 | 11:55 3107

Actorul Jean Paler a ajuns de urgență la spital și e internet la Terapie Intensivă după ce i s-a făcut rău chiar în timpul unui spectacol de pe litoral, scrie realitatea.net. 

Jean Paler, internat in spital: i s-a facut rau pe scena, pe litoral

Jean Paler se află internat într-un spital din Ploiești, la terapie intensivă, unde va sta câteva zile. Actorul de comedie are prombleme de sănătate și a făcut primele declarații despre ceea ce a pățit. Se simțea rău de mai bine de o săptămână, iar când a urcat pe scenă i s-a făcut rău.

În această vară, el a mers pe litoralul românesc să își susțină spectacolele, însă starea lui de sănătate l-a împiedicat să fie prezent la toate. Actorul a fost la mai multe spitale și mai mulți medici pentru a primi îngrijiri medicale, însă a ajuns să fie internat în Ploiești.

„De 7, 8 zile mi-e foarte rău. Am fost prin trei spitale, am fost și-n Sinaia, orașul în care locuiesc. Acum sunt la spitalul din Ploiești, pe perfuzii, la Terapie Intensivă. Mi s-a făcut rău pe scenă. Eram pe litoral, acolo am avut primele stări de rău, apoi am tot umblat prin medici. Mai trebuie să stau internat până mă mai pun pe picioare, dar foarte bine nu voi mai fi niciodată. Am și stenturi la inimă, după infarctul suferit în urmă cu mai mulți ani. Le mulțumesc medicilor că mi-au salvat viața. Păcat că a trebuit să întrerup spectacolele de pe litoral. Mai aveam vreo șase, la teatrele de vară”, a declarat Jean Paler.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un actor joaca pe scena pana la sfarsit , pana cade cortina ! Respect si sanatate multa , Maestre ! Si sa nu fiti suparat pe cele cateva comentarii rautacioase , doar niste mancatori de seminte.....
0
0
I s a facut rau saracul cand a vazut in ce hal au adus statiunea mamaia m********i
0
1
I s a facut rau saracul cand a vazut in ce hal au adus statiunea mamaia m********i
0
1
Azi valorile sânt drogații bețivii jucători la păcanele bombardieri Statul r*mân promovează jungla nu cultura
4
1
Ce vrei mocangiule , atenție deosebitä? Marș escroc ordinar, tu și restul " vedetelor" , stați la ränd , disperați ordinari ce sunte-ți !
4
6
Don Jan sănăt**e și glume multe Un maestru pentru tineri
8
4
Tăticuțul ai 70 de ani stai acasă lasă pe alții să muncească.Ajunge cat ați câștigat...viața este mai scumpă decât scena.In loc sa fii la Monaco acum ești la spital
8
4
Un om cald, dedicat scenei, care isi iubeste meseria si respecta publicul! Multa sanatate!
15
6
E clar, de ce nu scrieti ca a fost la Pescaria lui Matei ? !, pacat ca asta n-a inteles ca daca, vreisa te intorci acasa sanatos de la mare trebuie sa mananci conserve de la lidl ca e mai sanatos?!
22
0
Asta se vinde pe dcena pana la moarte, dute ba la pensie milogule
13
13
sigur si eficient
8
11

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768