REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Jean Paler nu a ascultat de sfaturile medicilor, artistul s-a întors pe scenă la scurt timp după externare

Jean Paler nu a ascultat de sfaturile medicilor, artistul s-a întors pe scenă la scurt timp după externare

Valentina CAMARA 16 decembrie 2022 | 00:00 526

Jean Paler se numără printre actorii iubiți de toți românii. El a reușit să urce pe scenă a fața a generații întregi și să le aducă zâmbetul pe buze, de fiecare dată. Actoria a iubit-o dintotdeauna, deși putea să-i fie fatală, conform medicilor.

Jean Paler este unul dintre actorii care a făcut istoria în teatrul românesc. Acesta a uimit generații întregi și a petrecut o viață pe scenă. Într-un moment, viața i-a fost pusă în pericol, dar el nu a ascultat de sfaturile medicilor.

Jean Paler, pe scenă la două zile după externare

În urmă cu mai mulți ani, Jean Paler și-a pus viața în pericol, alegând să urce pe scenă în loc să stea să se odihnească. Actorul a avut probleme de sănătate la inimă și a fost operat, medicul punându-i patru stenturi și un defibrilator.

După ce a ieșit din spital, deși medicul i-a interzis să mai practice actoria fiindcă ar putea să-i fie fatală, Jean Paler nu a putut renunța la cariera lui de-o viață. La doar două zile distanță, actorul se afla pe scenă, la Ploiești, în fața unui public numeros.

„Râsul omului și, mai ales, al publicului înseamnă mai mult decât orice. Nici sănătatea nu am luat-o în seamă pentru public. Am ieșit din spital, nu cred că am mai spus-o, dar o spun, doctorul mi-a interzis, operat cu 4 stenturi și un defibrilator, se întâmpla cu 10 ani în urmă, m-a operat și mi-a spus: Tu ești cu inima varză: ori vrei să mai trăiești, ori meseria asta nu o mai practici pentru că nu mai ai nevoie de emoții și de trac, au râs destul, acum e timpul să te retragi și să stai acasă”, a declarat Jean Paler.

Jean Paler: „M-am pus pe picioare mai repede”

Medicul lui Jean Paler a aflat de cele întâmplate și i-a vorbit despre sănătatea sa. Actorul consideră că s-a vindecat mai repede prin umor și pe scenă față de tratamentul care i-a fost propus.

 „Jucând pe urmă și nelăsând spectacolele departe m-am pus pe picioare mai repede decât dacă aș fi stat în pat cum a zis doctorul. El a aflat că sunt la spectacole, m-a văzut la televizor, m-a sunat, s-a supărat pe mine, a zis că nu mă mai tratează(...) sunt tot la el, are grijă de mine și de sănătatea mea”, a mai spus Jean Paler, potrivit spynews.ro .

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016