REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Jean Paler, păgubit de 1.000 de le: cineva i-a jucat banii la pariuri

Jean Paler, păgubit de 1.000 de le: cineva i-a jucat banii la pariuri

Valentina CAMARA 27 aprilie 2023 | 00:00 403

Cunoscutul artist Jean Paler a descoperit că a rămas fără economii, mai exact fără suma de 1.000 de lei. El a descoperit că un necunoscut i-a jucat banii la o casă de pariuri, însă nu își explică în ce fel s-a întâmplat acest lucru.

Jean Paler, pagubit de 1.000 de le: cineva i-a jucat banii la pariuri

”Dragi prieteni, sunt într-o situație disperată, dacă este cineva care mă poate îndruma sau lămuri cu ce s-a întâmplat, v-aș fi recunoscător. Pur și simplu îmi verificam aplicația mobilă la banca BRD Groupe Societe Generale, unde am un cont deschis, și mi-au apărut acum aceste tranzacții făcute. Să îmi fi fost oare spart contul? Eu nu am făcut nicio tranzacție online, în ultimele zile, nu mi-am pus datele cardului pe nicio platformă și nu le-am oferit nimănui. Este inadmisibil așa ceva!!! Nu mai pot avea liniște până nu aflu ce s-a întâmplat”, a scris artistul pe o rețea de socializare. Ulterior, a sunat la bancă în încercarea de a afla ce se întâmplă și dacă mai poate face ceva să își recupereze banii. ”Am sunat acum la București, la BRD, după ce ieri mi-au spart contul BRD și mi-au golit cardul, 10 milioane de lei vechi, că nu aveam prea mulți.

„Mi-au blocat cardul, dar numai cu noroc îmi pot recupera banii”

Mi-au blocat cardul și a făcut un formular doamna cu care am vorbit, în care eu nu recunosc tranzacțiile! Va intra în discuție la departamentul de securitate al băncii și numai dacă am noroc s-ar putea sa recuperez banii, lucru care, zic ei, că nu se știe Durează tot între 2 și 35 de zile lucrătoare. Sistemul lor de securitate merge foarte prost! Șanse, ca să-mi recuperez banii, sunt minime! Tranzacțiile sunt către o firmă de jocuri de noroc, de pariuri, dar nu se poate lua legătura cu ei. Am tot încercat și nu ai cum să dai de ei, e totul online. N-am închis un ochi, azi-noapte, de supărare. Este cardul pe care, de fapt, eu primesc pensia, erau banii mei de pensie, acolo”, a mai spus Jean Paler. Artistul are o pensie de doar 1.500 de lei dintre care 700 de lei îi dă lunar pe pastile, potrivit evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303