REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
18.4° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Jenant. Conducerea ISJ Constanța, evaluată de Ministerul Educației cu SUFICIENT!

Jenant. Conducerea ISJ Constanța, evaluată de Ministerul Educației cu SUFICIENT!

Replica API 27 martie 2019 | 00:59 1338

Ministerul Educaţiei Naţionale realizează, anual, începând cu 1 septembrie, evaluarea activităţii manageriale desfăşurate de persoanele care, în anul şcolar precedent, au ocupat o funcţie de conducere la nivelul inspectoratului şcolar/casei corpului didactic. Evaluarea activităţii manageriale desfăşurate de inspectorii şcolari generali, inspectorii şcolari generali adjuncţi din inspectoratele şcolare şi directorii caselor corpului didactic se realizează pe baza fişelor de (auto)evaluare

În ceea ce priveşte inspectorul general şcolar Gabriela Bucovală, calificativul obţinut nu este tocmai unul satisfăcător. Aceasta a obţinut "suficient". În aceeaşi situaţie este şi Alina Diana Codreanu, inspector şcolar general adjunct.

Contactată pentru un punct de vedere, Gabriela Bucovală nu a comentat rezultatul. "Nu dau niciun fel de detalii. Nu confirm nimic. E o informaţie personală, protecţia datelor personale, rezultatul a venit în plic închis, dacă erau publice, ar fi fost afişate", a declarat Gabriela Bucovală.

Inspectorul adjunct a abordat aceeaşi poziţie. "Nu am nimic de comentat. Din câte ştiu eu, evaluările sunt individuale. Nu am nimic de comentat pe acest subiect", a spus Codreanu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Niste proaste cu P.
2
0
PROSTI dar ASCULTATORI . o investitie pentru partid
1
0
E acolo pentru ca asa au zis cei din justitia de azi. Justitia din Romania le stie pe toate dupa cum se vede.
3
2
In sfarsit auzim asta! A prins radacini adanci madam Codreanu parca ar fi fost pe tarlaua ei, plina de tupeu si fara sa doreasca binele institutiei sau invatamantului in general.
14
0
Acesta este efectul normal al machedonizarii acestei ultime redute ramase necapusata.
16
3
aici lucreaza si sotia directorului betiv de la kogalniceanu. Ala de are buton rosu la birou atunci cand cheama la el secretara personala. D-na artagea stie de butonul rosu???
9
4
protectia datelor personale nu se aplica aici, dar asta dv trebuia sa stiti banuiesc,sau nu?
11
4
gata! vin sa salvez invatamantul! scolile care au de ridicat un gard ceva sa pregateasca banu
8
9
Avem echipa,avem valoare ! Daca si lista cu calificativele obtinute de ministri a fost publica, va credeti mai presus , doamnelor ? Uau !
17
1
Codreanu si subalterna ei surioara ei Alina Nitu doua pers permanent suparate pe viata si cu o atitudine de taraba ...La 5 ani ar trebui schimbat tot isj-ul de la femeia de serviciu,asa le-ar mai veni mintea la cap.Au atatea reclamatii cel putin Codreanu si nu se ia nici o masura sau le muta de un departamenr la altul. Nu asta-i rezolvarea! Noua ni se cere numai FB si ele isi permit un S si nu comenteaza ca n -au ele chef. Sunt in isj de minim 10 ani si acolo vor sa se mumifice
33
1
e suficient sa va uitati pe site-ul isj constanta si pe site-urile altor judete sa va dati seama de diferente, la cta nimic actualizat nimic rezultate la concursuri etc. Praf...
37
4
rezultatul e confidential in plic inchis? e nu mai spune! ca se va face public trebuie afisat sub forma unui baner mare pe fatada isj!!! patetic !! ne miram ca elevii sunt sub nivelul marii dar pestele de la cap se-mpute.
29
1
Pentru o persoana cu fruntea de latimea unei lingurite, acel suficient trebuie sa reprezinte apogeul carierei profesionale.
35
1
poate poate se sparge gasca mafiei din isj.codreanu e varful mafiei din isj,face si desface tot-posturi,functii gradatii.
39
1
Wow! Frunte-ngusta minte scurta : SUFICIENT- satisfacator?! Nu Excelent !?
35
0
De.ce.jenant ? Atat merita! Ati evaluat macar putin activitatea.dnei Inspector Care Nu Rezolva Mai Nimic, pe numele dumneai adevarat? Si suficient.este mult! E un fel.de.incurca lume !
43
2

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166