REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° ConstanÈ›a Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° ConstanÈ›a Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Jennifer Lopez a lansat filmul "This Is Me...Now: A Love Story" alături de soţul ei, Ben Affleck

Jennifer Lopez a lansat filmul "This Is Me...Now: A Love Story" alături de soţul ei, Ben Affleck

A.F. 15 februarie 2024 | 00:00 215

Jennifer Lopez îÅŸi explorează experienÅ£ele legate de dragoste ÅŸi relaÅ£ii în noul ei film, "This Is Me...Now: A Love Story", care a avut premiera la Hollywood marÅ£i seară. Cu această ocazie, vedeta americană a păşit pe covorul roÅŸu alături de soÅ£ul ei, actorul ÅŸi regizorul Ben Affleck, informează Reuters.

Jennifer Lopez a lansat filmul 'This Is Me...Now: A Love Story' alaturi de sotul ei, Ben AffleckBen Affleck, Jennifer Lopez

Filmul muzical, care coincide cu lansarea noului album al lui Jennifer Lopez, intitulat "This is Me...Now", aprofundează viaÅ£a ei amoroasă ÅŸi natura relaÅ£iilor, inclusiv cu ea însăşi, prin intermediul personajelor din această peliculă dramatică al cărei scenariu a fost scris tot de artistă.

"A devenit mai important pentru mine să mă dezvolt ca persoană ÅŸi ca artist, să fiu mai vulnerabilă ÅŸi să fiu mai sinceră în privinÅ£a lucrurilor", a declarat Jennifer Lopez într-un interviu pentru Reuters.

"AÅŸa că este ceva ce mi s-a părut foarte organic pentru mine să fac în acest moment al vieÅ£ii mele, cu lucrurile prin care am trecut ÅŸi cu lucrurile pe care le-am învăţat", a adăugat ea.

Actriţă ÅŸi cântăreaţă, Jennifer Lopez, în vârstă de 54 de ani, a fost căsătorită de patru ori. S-a logodit prima dată cu Ben Affleck în 2002, un eveniment care a inspirat-o să lanseze albumul de mare succes "This is Me...Then", însă nunta a fost anulată în 2003, iar cuplul s-a despărÅ£it câteva luni mai târziu.

În 2021, cei doi artiÅŸti au decis să înceapă din nou o relaÅ£ie ÅŸi s-au căsătorit în cele din urmă în iulie 2022.

"Nu ÅŸtiu cât de confortabil se simte el să fie muza mea", a spus Jennifer Lopez, reflectând asupra modului în care soÅ£ul ei, în vârstă de 51 de ani, se simte în legătură cu faptul că ea împărtăşeÅŸte detalii din relaÅ£ia lor.

"Însă nu ar putea fi mai înÅ£elegător ÅŸi mai iubitor ÅŸi mă încurajează să mă exprim exact aÅŸa cum vreau eu, ceea ce mi se pare foarte frumos ÅŸi generos din partea lui", a adăugat Jennifer Lopez.

Acest film cu o durată de 65 de minute, regizat de Dave Meyers, conÅ£ine pe coloana lui sonoră unele dintre cele 13 piese de pe cel de-al nouălea album de studio al vedetei americane, inclusiv cântecele "Mad In Love" ÅŸi "Dear Ben Part II".

Alături de Jennifer Lopez, care interpretează personajul denumit "artista", alte roluri din acest film sunt jucate de actriţele Sofia Vergara, Keke Palmer, rapperul Post Malone şi actorul Ben Affleck.

Filmul "This Is Me...Now: A Love Story" va deveni disponibil pe platforma de streaming Prime Video începând de vineri. Noul album muzical al artistei americane va fi lansat în aceeaÅŸi zi, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677