REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.2° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
24.2° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

Jeremy Renner a postat prima poză de pe patul de spital

Jeremy Renner a postat prima poză de pe patul de spital

Valentina CAMARA 5 ianuarie 2023 | 00:00 277

Jeremy Renner le-a vorbit pentru prima dată fanilor lui, după accidentul grav pe care l-a suferit, și le-a arătat o poză cu el pe patul de spital. Actorul din universul Marvel este vizibil slăbit și afectat de ce i s-a întâmplat.

Jeremy Renner

La două zile după accidentul grav care l-a adus în stare critică la spital, Jeremy Renner a postat prima fotografie de pe patul de spital. Totodată, celebrul actor le-a transmis un mesaj scurt fanilor lui, menționând că starea lui nu-i permite să comunice prea mult cu ei.

Prima poză cu Jeremy Renner pe patul de spital

Hawkeye din universul Marvel a publicat un selfie de pe patul său de spital din Nevada, unde a ajuns după accidentul pe care l-a suferit în timp ce curăța zăpada acasă. Renner a fost supus la două operații deja, iar fotografia pe care a postat-o arată că este slăbit și s-a ales cu răămi pe față.

„Vă mulțumesc tuturor pentru cuvintele frumoase. Sunt prea afectat acum ca să scriu. Dar vă trimit tuturor dragostea mea”, a scris Jeremy Renner pe contul său de Instagram.

Marți, șeriful din Washoe, Darin Balaam, a dezvăluit cum s-a produs accidentul cumplit, informează Reuters.
Cum s-a accidentat

Renner a fost lovit de un plug de zăpadă care a început să se deplaseze singur după ce l-a folosit pentru a-și scoate mașina din mormanele de zăpadă. Astfel, actorul a suferit „un traumatism toracic contondent și leziuni ortopedice”, fiind necesare două operații.

„Renner și-a folosit plugul care cântărea peste 6,5 tone pentru a scoate mașina din zăpadă. S-a dus să vorbească cu un membru al familiei când utilajul a început să se rostogolească. În clipa în care a încercat să-l oprească, Jeremy Renner a încercat să intre pe locul șoferului", a fost lovit”, a spus Balaam, citat de Reuters.

În ultimele zile, Renner a fost în stare „critică, dar stabilă”, după ce a fost transportat la spital cu un elicopter. Actorul deține o casă în zona Mount Rose-Ski Tahoe din statul Nevada, unde o furtună a provocat căderi mari de zăpadă pe 31 decembrie și a lăsat mii de oameni fără curent electric.

În 2008, Jeremy Renner a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor pentru munca sa în filmul „The Hurt Locker”, producție care a câștigat și Oscarul pentru cel mai bun film. De asemenea, a fost nominalizat și ca actor secundar pentru interpretarea sa din „The Town”, 2010, potrivit spynews.ro  .

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303