REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mie., 17 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6793
27.4° Constanța Miercuri, 17 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6793
 

Joacă periculoasă! Trei teribiliști fac pe cascadorii pe o singură motocicletă. Video

Joacă periculoasă! Trei teribiliști fac pe cascadorii pe o singură motocicletă. Video

Georgiana BOGLEA 17 iulie 2024 | 00:00 309

Vara este sezonul în care nebunia se dezlănțuie. Găștile de prieteni se întâlnesc mai des, iar de cele mai multe ori, sub aburii alcoolului sau nu, fac lucruri periculoase. Trei teribiliști s-au urcat împreună pe o motocicletă și au început sa dea ture de cartier, în Poarta 6. Nu a contat că prin zonă circulau pietoni, și nici faptul că este interzis să se urce pe o motocicletă mai mult de două peroane.

Joaca periculoasa! Trei teribilisti fac pe cascadorii pe o singura motocicleta. Video

Ce bine este vara! Toată lumea se distrează mai mult, se stă mai mult afară în aer liber până la ore târzii din noapte. Parcă nici oboseala nu se mai simte la fel vara. Cheful de distracție este la cote maxime, iar amintirile se aștern ușor. În special adolescenții și tinerii așteaptă cu nerăbdare să începerea verii când totul parcă prinde viață.

Însă, din păcate, sunt situații când adolescenții nu mai țin cont de legi și de reguli și purced la jocuri periculoase. Dar, de la un lucru inofensiv până la a speria un cartier întreg e doar un pas.

Joaca periculoasa! Trei teribilisti fac pe cascadorii pe o singura motocicleta. Video

Trei tineri puși pe șotii, s-au gândit să se urce toți împreună pe o motocicletă și să dea ture de cartier. Lăsând la o parte pericolul la care s-au expus, nici ora plimbării nu era una propice, fiind mijlocul nopții, iar cei mai mulți oameni probabil că dormeau la acea oră. 

Dar, din cauza zgomotului produs de motocicletă, oamenii s-au trezit alarmați.

Cei trei tovarăși nu s-au sinchisit să se oprească prea curând din plimbarea lor, chiar dacă erau conștienți că au deranjat lumea din jur.

Joaca periculoasa! Trei teribilisti fac pe cascadorii pe o singura motocicleta. Video

 

Ba mai mult, nici măcar nu s-au plimbat pe rând, chiar dacă motoreta este de fapt construită pentru două persoane, ci fiind dornici de senzații tari, au pornit împreună în aventură. Cam o oră a durat aventura!

 

Ce sancțiuni riscă motocicliștii teribiliști 

Nerespectarea regulilor privind transportul persoanelor și al obiectelor în sau pe vehicule se sancționează cu 6-8 puncte de amendă, adică riscă o amendă între 990 lei și 1.320 lei.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Avem nevoie urgenta de organe vitale dragi donatori de organe...Grabiti va !
2
0
fai nu mai stii ce sa scrii ? tot la bloc tot la bloc unflat`o ?! pishamassh pe tine si pe linistea matii sa ne bagam pola`n bunica-ta. daca e moarta o dezgropam si o pisam pe piept
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510