REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
30.2° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Joe Biden: „Putin s-a înșelat amarnic. S-a creat o alianță de la Atlantic la Pacific“. Video

Joe Biden: „Putin s-a înșelat amarnic. S-a creat o alianță de la Atlantic la Pacific“. Video

A.F. 23 februarie 2023 | 00:00 863

Președintele american Joe Biden a declarat într-un discurs la Castelul Regal din Varşovia (Polonia),  după vizita efectuată la Kiev, la aproape un an de la invadarea Ucrainei de către Rusia, că Vladimir Putin a crezut că statele occidentale nu vor interveni, însă s-a petrecut opusul, anume formarea unei alianțe „de la Atlantic la Pacific” pentru apărarea dreptului oamenilor de a trăi liber.

Joe Biden: „Putin s-a inselat amarnic. S-a creat o alianta de la Atlantic la Pacific“. VideoJoe Biden

Extrase din discurs:

- În urmă cu aproape un an a început asaltul criminal asupra Ucrainei, cel mai amplu război din Europa după al Doilea Război Mondial și principiile din ultimii 70 de ani riscă să fie sfărâmate

- Abia m-am întors din Kiev și rămâne puternic, mândru, în picioare și cel mai important, rămâne liber.

- Când Rusia a fost invadată, nu doar Ucraina a fost supusă unui test, ci toate democrațiile au fost supuse unui test. Aveam de răspuns la o întrebare. Răspundem sau alegem să ne uităm în altă parte? Am răspuns, am fost puternici, am fost uniți și lumea nu se va mai uită în partea cealaltă.

- Vom apară dreptul oamenilor de a trăi liber. Vom susține aceste principii indiferent ce se va întâmpla.

- Putin a crezut că noi vom da înapoi, s-a înșelat amarnic. De la Atlantic la Pacific s-a creat o alianța unită. Așa că în locul victoriei pe care o aștepta, a fost nevoit să-și retragă tancurile. A crezut că NATO va fi fracturată și divizată, în schimb a fost mai unită că oricând, nu a fost niciodată mai unită.

- Democrația în lume a devenit mai puternică. Iar autocratii din lume au devenit mai slabi, nu sunt mai puternici. Nu vom înceta să oferim sprijin Ucraina.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu este rea ideia sa-i linisteasca pe rusi, sa nu mai incalece alte popoare, sa nu se mai bage in istoria europei. inventia rusa, bolsevismul, nu a dat rezultate, nu a fost acceptata de alte popoare. sa stea la ei acasa, cu putin in poza.
3
1
Parazitu asta vorbește de democrație în țări cum e Romania sărăcie A sărit prețul la gaze curent combustibil alimente Ajutați Ucraina pe banii la fraieri Oligarhii ucraineni se sparg in figuri la market cumpăra ce e mai scump și bun r*mânu prostu mănâncă parizer cel mai ieftin și i se face milă de oligarh De pace nu vorbește nimeni semn că toți proștii se ia după Zelenski Nimeni nu gândește că dacă China ajută Rusia incepe al treilea război mondial
5
5
cu mult kkt. Sa va fwt in gat cu pwla. Iar voi sa swgeti.
7
7
unchiul sam lupta nu dupa cum zice Biden pentru dreptul oamenilor de a trăi liber, ci lupta pentru suprematia mondiala, incoltind si mai mult Rusia. Un razboi castigat de unchiul sam are sa duca la o si mai mare samavolnicie decat a fost pana acum, si nimeni si nimic nu va avea sa echilibreze si sa judece mizeriile care or sa continua sa le faca americăcanii, acum va bucurati alaturi de americani asa cum v-ati bucurat si-n 1989 cand Ceausescu a fost lichidat, bucurii de moment si dezastre or sa va izbeasca.
10
10
Hai du-te-n mm cu alianta ta, din cauza deciziilor voastre (emabargou-blocaj-productie-livrare-cerere mare-oferta mica->>scumpiri resurse primare/servicii de baza ->> consumatorul final) s-au scumpit toate produsele pentru cetatenii de rand. Mortii mamii voastre, mi-a venit pretul la gaze triplu si la electricitate dublu sa nu mai zic de alimente ca nu imi permit decat alimentele cele mai ieftine de la supermarket. Si tu ne spui de alianta curului, du-te dracului cu "democratia" ta plina de venin si saracie. m**e UCRAINA
17
7

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436