REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.8° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
30.8° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

Joe BIDEN este NOUL PREȘEDINTE al SUA

Joe BIDEN este NOUL PREȘEDINTE al SUA

Replica API 8 noiembrie 2020 | 00:02 3871

Joe Biden va deveni cel de-al 46-lea președinte al SUA, după ce o victorie în statul în care s-a născut i-a adus cele 270 de voturi necesare pentru a câștiga.

Cu cele 20 de voturi din Pennsylvania, Biden are acum un total de 273 voturi.

Amintim că Biden a fost vicepreședinte în perioada când Barack Obama se afla la cârma Statelor Unite. El este, de asemenea, cel mai longeviv senator din Delaware.

De-a lungul campaniei sale, Biden a susținut că „sufletul națiunii” este în joc și a promis că va căuta să vindece o țară fracturată de președinția lui Trump, scrie CNN.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Not yet ...
3
0
Americanii au ales un nou stapan romanilor si romanii se bucura
5
4
A scapat lumea de un clovn!
8
11
noi ca tara avem bogatii,Dumnezeu ne-a dat de toate,mai putin conducatori patrioti.Ceausescu a fost asasinat dupa ce scosese Romania din evul mediu,erau oameni analfabeti saraci si limitati pe vremea boierilor,uite ca istoria se repeta,ne furma caciulile singuri,etc.Daca tu astepti pe altu sa-ti conduca gospodaria nu te mira sa ajungi in curu gol pe strada.In schimb avem pensionari speciali de 45 de ani si bugetari de lux!
13
3
America este prea departe de noi sa ne afecteze,daca nu-i intereseaza de noi sa-si ia bazele de la noi sa le duca,Biden este prea batran sa faca valuri.Trump mai din topor dar nu era rau intentionat!
6
4
ce o sa-i o traga Biden , cu vaselina si fara vaselina.
5
6
Asa,si? Ne bucuram ca oile la tuns. Daca ao fi germani,rusi,chinezi,adica niste natiuni care chiar exista pe tabla de sah importanta a lumii,era ceva. Noi,ca mereu in istorie,remanem cu datul din fleanca,cu galeria ca la meci si eventual cu ce se mai poate lua de la noi ieftin . Pe noi ne doare capul de ce bolovani ne stau pe cap de un secol,de ce panarame si ticalosi ne umilesc ,la ce bun sa ne intereseze ce placinte vor hali americanii de acum? E vai de curul nostru si ne uitam peste ocean ca prostul in bezna. Se vedeti ce dilimaci vom alege in curand,alte haite de zerouri cu fite in cap.
9
2
Noi ca tara nu stiu daca castigam ceva sau pierdem,dar a fost un presedinte precum Basescu,tot timpul a lasat impresia ca el este cei mai,permanent a creia numai dezordine,haos si incertitudine,la interesat cel mai mult mandatul de presedinte,a avut comportamentul tarului Eltan,de bufonarie,ii placea sai jigneasca pe toti,el erea perfectiunea intruchipata,daca castiga el,nu mai ereau alegeri fraudate.
3
4
omul va incepe razboaie importante! just watch! a si zis ca vrea sa stearga pe jos cu turcia, ca sunt neascultatori si isi permit sa cumpere armament de la altii, basca sa aiba industrie de aparare!
9
4
Stire mincinoasa. Inca NU este. Mai sunt voturi de numarat.
11
5
Felicitari! Democratia a INVINS, da! Daa... Mult succes, multa sanatate!
5
12
un carnatar, sluga political corectness, al marxistilor, gunoaielor din Antifa si BLM. niste panarame, el si mutantul Kamala.
13
6
Eu am plecat la spalat curul o iau inainte la toti.
14
4
GOE BI.DEU - un HODOROG SENIL, MARIONETA in mainile SATANISTILOR MASONI din sua !!!
19
6
Felicitari! Acum ne ridica vizele, termina autostrada Bechtel si ne dau si cele 2 miliarde inapoi pt racheteke ruginite pe care ni le au vandut. Si vor lasa si colonia Romania in pace....LOL
16
2
Sunteti cam naivi. Biden sau Trump tot una e pentru Romania
13
8
In maxim 1 an Bidonul comunist va ceda puterea antipaticei kamala .... Democratii reprezinta comunismul, l-au furat pe Trump cu voturile prin corespondenta.
18
10
americanii sa nu aiba si ei un VADIM? sa se planga de furtul voturilor.
7
23
biden a castigat alegerile dar electorii voteaza in decembrie
5
5
Comunismul a invins in SUA prin alegeri libere si corecte. Omenirea e pe cale sa beleasca vreju' cu progresistii cretinei la putere.
27
6
Muie trump ! Muie putin !
9
25
Era singurul care nu se lasa controlat de nimeni si de nimic.. cu biden presedinte, beleste p.. tot globul! Dar americanii o s-o beleasca mai rau.. pt ca sunt prosti!
41
7
Am o presimtire,la 77 de ani cat are acum,Biden nu duce la capat mandatul!
31
6
Trump se erijase in dusmanul planetei.Bine ca a zburat
8
26
Singurii care au de castigat sunt negri, care dupa ce au terorizat celelalte minoritati din US, acum vor ajunge sa calareasca si majoritatea alba.
24
6
Cine se bucura va vedea peste 3-5 ani. In spatele lui Ion bidon este Clinton si Obama care stim ca nu prea ia interesat Romania. In rest ...votul ca la sectorul 1 bucuresti. Cinste si onoare.
25
3
Iar incep poponarii sa ceara dreptul la maritis.
31
4
putina normalitate
9
17
la ce iti trebuie viza? astia nici prin Europa nu ne mai lasa, sa ii ia dracu
20
2
mama noastra
12
9
Sa i dau la muie lui bidon satanistul si la pnl isti
25
12
Biden presedinte, adio vize.
26
14

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212