REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Dum., 21 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6797
26.4° Constanța Duminică, 21 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6797
 

Șoc la Casa Albă! Joe Biden s-a retras din cursa pentru un nou mandat de președinte al SUA

Șoc la Casa Albă! Joe Biden s-a retras din cursa pentru un nou mandat de președinte al SUA

A.F. 21 iulie 2024 | 21:01 1187

Joe Biden, președintele SUA, și-a anunțat, duminică, retragerea din cursa pentru un nou mandat la Casa Albă. Anunțul a fost publicat pe rețeaua socială X. 

soc la Casa Alba! Joe Biden s-a retras din cursa pentru un nou mandat de presedinte al SUA Joe Biden, sursa foto: Reuters

„Împreună am trecut peste o perioadă pandemică care apare o dată la un secol și peste cea mai gravă criză economică de la Marea Criză Economică. Nu aș fi putut face acest lucru fără ajutorul poporului american. A fost o mare onoare pentru mine să fiu președintele vostru. Deși am intenționat să candidez pentru un nou mandat, este în interesul partidului meu și al țării să mă retrag și să mă concentrez pe perioada rămasă din mandatul de președinte”, a spus Joe Biden.

Președintele SUA a precizat că se va adresa națiunii în cursul săptămânii viitoare și va explica motivele luării acestei decizii.

„În primul rând vreau să mulțumesc celor care au muncit mult pentru ca eu să câștig un nou mandat“, a adăugat Biden.

Președintele SUA a mulțumit vicepreședintei Kamala Harris pentru suportul din timpul mandatului și tuturor americanilor pentru încrederea acordată.

soc la Casa Alba! Joe Biden s-a retras din cursa pentru un nou mandat de presedinte al SUAKamala Harris

Joe Biden a anunțat că o susține pe Kamala Harris

Joe Biden a transmis pe rețeaua socială X un nou mesaj în care anunță că o susține pe Kamala Harris.

„Am decis să nu accept nominalizarea și să-mi concentrez toate energiile asupra îndatoririlor mele de președinte pentru restul mandatului meu. Prima mea decizie ca nominalizat al partidului în 2020 a fost să o aleg pe Kamala Harris ca vicepreședinte. Și a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o. Astăzi vreau să ofer întregul meu sprijin pentru ca ea să fie nominalizata partidului nostru în acest an. Democrați, este timpul să ne unim și să-l învingem pe Trump. Să o facem”, a mai scris Biden.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Russya = Rusine = Foame
0
0
Ba, tata, mai pot astia cu ipocrizia? Senilul era fara indoiala ca va fii schimbat. I auzi, soc! Soc o pwla, nu mai vin banii, asta i soc!!
1
0
Nu esste nici un soc. Frumos ar fi fost sa se retraga amandoi. Si Joe, si Donald. Amandoi sunt extrem de in varsta. Sanse foarte mari ca si trump sa ajunga usor usor in timpul amandatului viitor robotel conectat la dial-ul up, precum a fost senilul de Joe. Efectiv imi e greu sa cred ca SUA atat poate scoate la inaintare pentru viitori sefi de stat. Acesti doi tutankamoni.. Unu mai zeflemist ca celalalt.
1
1
Cred ca Biden nici nu stie ca s a retras. E atat de senil incat l au dus undeva ascuns sa tina in continuare campanie electorala de capul lui
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712