REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

John Travolta încântă publicul de la San Remo la aproape 70 de ani

John Travolta încântă publicul de la San Remo la aproape 70 de ani

A.F. 12 februarie 2024 | 00:00 268

Îndrăgitul actor și cântăreț american John Travolta a făcut din nou furori pe scena Festivalului Sanremo, revenind după o pauză de 18 ani. La aproape 70 de ani, Travolta a demonstrat încă o dată că carisma și talentul său transcend vârsta, captivând publicul prezent la cea de-a 74-a ediție a celebrului festival italian de muzică.

John Travolta incanta publicul de la San Remo la aproape 70 de ani

O revenire memorabilă

Născut pe 18 februarie, John Travolta este pe cale să împlinească venerabila vârstă de 70 de ani, dar acest detaliu nu l-a împiedicat pe superstar să urce pe scena prestigiosului Festival Sanremo. Deși în 2006 a mai fost invitat pe această scenă, revenirea sa după 18 ani a fost salutată cu entuziasm și emoție.

De altfel, nu a fost prima dată când Travolta va fi fost pe scena Ariston, fiind invitat de către gazdele popularul festival italian și în 2006.

În cadrul evenimentelor din a doua seară a Festivalului Sanremo, John Travolta a fost cel de-al doilea oasptete de seamă care a intrat în „arenă”. Parteneră de dialog i-a fost solista pop din Italia,  Giorgia, cei doi cântând împreună și melodia „Și apoi”, marcând astfel cea de-a 30-a aniversare de la prima interpretare a cântecului la Sanremo.

Gadele i-au mulțumit lui John Travolta pentru influența pe care a avut-o asupra multor generații prin rolurile sale din cinematografie și de pe scenele muzicale.

„Aveam 15 ani, eram un băiat timid, uneori incomod. Mi-am petrecut orele singur în dormitorul meu antrenându-mă pentru a fi DJ, până când într-o seară m-am dus la un cinematograf din centrul Veronei, unde locuiam, să văd Saturday Night Fever. Pe vremea aceea se știa puțin despre dans, filmul fusese și el mai degrabă masacrat de critici, am mers cu câțiva prieteni și am fost frapat, în primul rând, de muzică, cea mai frumoasă coloană sonoră a tuturor timpurilor. A fost un film foarte simplu, poate de bază, dar când l-am văzut mi-am dat seama că vreau să fiu ca John Travolta. Nu mai voiam să stau închisă în camera mea, voiam să fiu în centrul atenției. Am revăzut filmul de opt ori într-o lună, știam pașii și replicile pe de rost. M-a ajutat, la petreceri puneam muzică și am observat că mi-a dispărut timiditatea. Era suficient să fiu în spatele unui mixer sau într-o sală de dans. La scurt timp după aceea, m-au chemat pentru o audiție la un post de radio din Verona. Era ’77, apoi a început totul”, și-a amintit unul dintre moderatorii ediției a 74-a a festivalului, scrie canal33.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510