REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
20.9° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

Johnny Depp, gest sublim pentru un copil aflat pe moarte

Johnny Depp, gest sublim pentru un copil aflat pe moarte

A.F. 26 decembrie 2022 | 00:00 286

Gest superb făcut de Johnny Depp. Actorul în vârstă de 59 de ani s-a îmbrăcat în hainele căpitanului Jack Sparrow pentru a-i îndeplini dorința unui puști de 11 ani foarte grav bolnav.

Johnny Depp

După un an agitat, Johhny Depp pare să-și găsească în cele din urmă liniștea. În preajma sărbătorilor, actorul a reușit să facă un lucru memorabil și să-l ajute un tânăr să-și împlinească visul.

Starul de la Hollywood s-a îmbrăcat din nou hainele personajului din Pirații din Caraibe, de data aceasta pentru a-i transmite un emoționant mesaj de susținere pentru Kory, un puști de 11 ani, din Derbyshire, diagnosticat cu o gravă boală la inimă.

Din păcate, pentru acest copil nu mai există tratament, el fiind trimis acasă în îngrijire paliativă, potrivit Daily Mail. Actorul în vârstă de 59 de ani l-a surprins pe Kori cu un mesaj și un apel video.

„Căpitane Kori... Înțeleg că ești destul de bun pe YouTube. Voi fi bucuros să îți urmăresc canalul de YouTube și le voi spune tuturor prietenilor mei să facă la fel. Îți doresc mult noroc, sunt fanul tău numărul unu, căpitane Kori, tot respectul și iubirea mea”, i-a transmis Depp.

Johhny Depp s-a îmbrăcat în Jack Sparrow pentru un copil bolnav

Johnny Depp i-a făcut i-a făcut această surpriză uriașă copilului pentru a-l ajuta ca visul său să devină realitate. Kori, care a suferit două transplanturi de inimă, dar pe care organismul său le-a respins, și-a dorit să ajungă la 100.000 de abonați pe canalul său de YouTube, pentru a obține Silver Play Button.

Gestul lui Jack Sparrow l-a ajutat pe puști să-și atingă obiectivul. Canalul Kraken The Box a trecut de la 10.000 la peste 180.000 de urmăritori.

Fanilor le-a plăcut mesajul lui Johnny Depp, pe care Kori l-a postat pe YouTube, și i-au urat tânărului multă curaj și forță în lupta dificilă pe care o duce.

Mama lui Kori, Pixi, a spus că mesajul, aranjat cu ajutorul organizației de caritate Make A Wish, a fost „uimitor” și a ridicat moralul fiului ei într-un moment devastator pentru familie, scrie filmnow.

Johnny Depp vine în România, în 2023

Starul de la Hollywood poate fi văzut live în România, anul viitor. Pasiunea lui Depp pentru muzică este binecunoscută. Ei bine, artistul și-a anunțat venirea la București pe 8 iunie 2023. Nu va ajunge singur în țara noastră, ci cu o întreagă brigadă de vedete.

Starul va fi însoțit de legendarul Alice Cooper, de Joe Perry, chitaristul și fondatorul trupei Aerosmith și de muzicianul Tommy Henriksen. Cei patru formează trupa Hollywood Vampires și pregătesc un turneu european. 

Concertul Hollywood Vampires va fi organizat la Romexpo, în București, zona publicului fiind împărțită în trei sectoare. Prețul biletelor este cuprins între 269 și 429 de lei, dacă sunt achiziționate online. La casa de bilete, costurile vor fi mai ridicate. Organizatorii anunță și existența unei tribune VIP, unde prețul va fi de 699 de lei, existând anumite facilități. 

În timpul procesului de defăimare câștigat de în fața fostei sale soții, Amber Heard, actorul a relatat, la un moment dat, că „muzica și cântatul sunt singurele activități care nu l-au dezamăgit vreodată, reușind să îl relaxeze cu adevărat”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303