REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Jojo și Paul Ipate, vacanță de vis printre palmieri și razele soarelui

Jojo și Paul Ipate, vacanță de vis printre palmieri și razele soarelui

Valentina CAMARA 30 decembrie 2022 | 00:00 532

Jojo este implicată într-o mulțime de proiecte și muncește extrem de mult, așa că nu este de mirare că vedeta a vrut să profite din plin de zilele libere pe care și le-a luat cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Astfel, artista a plecat împreună cu soțul ei pe alte meleaguri, unde se distrează și se bucură de căldura care lipsește din țara noastră în această perioadă.

De această dată, Cătălina Grama a ales să plece în Spania, unde s-a bucurat de un Crăciun altfel, pe plajă. Artista spune însă că, chiar dacă se află la sute de kilometri de casă, nu a sărit peste masa tradițional românească de sărbători.

Un Crăciun strălucitor va doresc! Chiar daca petrecem un Crăciun cald anul acesta, tot am respectat tradițiile. Avem pe masa sărmăluțe si alte bunătăți (ale mele vegetariene) si suntem alături de o parte din familie. În prima parte a zilei am fost pe plaja la Zenia unde era plin de oameni de naționalități diferite cu căciuli de Mos Crăciun, care petreceau pe plaja. Îmi place Crăciunul anul acesta. E foarte vesel si plin de viata! Voi cum îl petreceți?”, a fost mesajul scris de Cătălina Grama, pe pagina sa de socializare.

Nu este prima vacanță pe care artista și-o ia anul acesta. Cu câteva luni în urmă, actrița a fost plecată în Iordania. Țara a lăsat-o fără grai pe vedetă, care nu se aștepta să fie atât de impresionată de zona deșertică.

„Deșertul Wadi Rum este hipnotic și fascinant cât vezi cu ochii. O senzație pregnantă că ne-am desprins de această lume și am ajuns în altă parte ne-a urmat la fiecare pas. Wadi Rum sau Valea Lunii este cu siguranță un spectacol trandafiriu pentru privire și suflet. Pe parcursul vizitei noastre acolo m-am întrebat la fiecare pas cum mergeau cândva cu caravanele prin acest deșert ghidați doar de poziția stelelor. E un loc care te îndeamnă la introspecție și visare fără doar și poate.”, a scris Jojo pe pagina sa de Instagram, la acea vreme, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016