REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° ConstanÈ›a Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° ConstanÈ›a Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Jorge, din nou pe masa de operație după Survivor All Stars 2024: „Ultimul an a fost foarte dur“

Jorge, din nou pe masa de operație după Survivor All Stars 2024: „Ultimul an a fost foarte dur“

A.F. 21 martie 2024 | 00:00 285

Nici bine nu s-a întors de la Survivor All Stars 2024 căci a È™i ajuns pe masa de operaÈ›ie! Jorge (41 de ani), căci despre el este vorba, nu se aÈ™tepta să reziste mai mult de 2-3 săptămâni în jungla din Dominicană deoarece genunchiul său nu era recuperat complet. A avut È™i acolo dureri după ce s-a accidentat È™i a ajuns din nou la bisturiu. S-a operat deja de aseară, pentru a doua oară la menisc, la piciorul stâng, È™i pare că totul a decurs bine. Ce a trăit, artistul a împărtășit cu fanii!

Jorge, din nou pe masa de operatie dupa Survivor All Stars 2024: „Ultimul an a fost foarte dur“ Jorge

"Ce faci, Jorge? Bine, frate! Uite, m-am internat la spital. Vreau să mă operez la genunchiul stâng, la menisc, a doua oară, că m-am accidentat iar la Survivor. Ce să fac? De-ale vieÈ›ii, de-ale Survivor-ului!", spunea Jorge aseară într-un clip postat pe Instagram È™i pe TikTok. Iar apoi, azi dimineață, artistul È™i prezentatorul TV s-a È™i postat, gata operat, de pe patul de spital, semn că nu a stat prea mult pe gânduri È™i a recurs la intervenÈ›ia chirurgicală menită să-l facă să se simtă mai bine din punctul de vedere al sănătății!

"Am inima plină de fericire È™i recunoÈ™tință. Nu-mi vine să cred cât de fericit sunt după o operaÈ›ie. A doua la acelaÈ™i menisc...Ultimul an a fost foarte dur È™i cu multe încercări...Am strâns mult din dinÈ›i la premiera musicalului "Mamma Mia", am plâns la Survivor, am tras mult cu recuperarea È™i meniscul nu a mai rezistat. Sunt acum pe patul de spital, am făcut primii paÈ™i la 7 dimineaÈ›a È™i sunt ca un copil cu o jucărie nouă. Vreau să îi mulÈ›umesc doctorului  Andrei Ioan Bogdan că mi-a dat aÈ™a încredere din prima È™i am mers câÈ›iva paÈ™i acum. Asta nu e o reclamă, pur È™i simplu îl ador pe omul ăsta...Sănătate multă tuturor!

Jorge, din nou pe masa de operatie dupa Survivor All Stars 2024: „Ultimul an a fost foarte dur“

P.S.: Cârjele din poză le-am adus degeaba. Mi-a zis doctorul că îl fac de râs dacă mă vede cineva cu ele", a mărturisit Jorge, cu zâmbetul pe buze, de pe patul de spital.

S-a mai operat la genunchi anul trecut

Anul trecut, la sfârÈ™itul lunii februarie, Jorge se opera la genunchi tot în urma unor probleme de sănătate suferite după participarea la Survivor!

“Mi-a ajuns cuÈ›itul la os, ca să zic aÈ™a, mai exact, bisturiul. Am ieÈ™it vesel din operaÈ›ie. Am stat 2 nopÈ›i internat iar acum sunt acasă. Fericit că în sfârÈ™it m-am operat. AÈ™teptarea asta a fost cea mai grea. Urmează 5 săptămâni în care nu am voie să pun piciorul jos însă nu mă sperie, am povestit toată procedura cu operaÈ›ia, într-un vlog pe care l-am postat, la cererea fanilor Survivor România.

A fost interesant că seara, după operaÈ›ie, mă uităm la Survivor din rezerva spitalului. Mi-a intrat “microbul”, povestea Jorge atunci într-un video pe care l-a postat pe canalul său de Youtube, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677