REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Jorge LAUDĂ înnisiparea din MAMAIA: ‘Ca atunci când eram mic’! Video

Jorge LAUDĂ înnisiparea din MAMAIA: ‘Ca atunci când eram mic’! Video

Replica API 20 iulie 2021 | 11:33 2681

Constănțeanul Jorge este printre singurele vedete din România care aplaudă inițiativa de înnisipare din Stațiunea Mamaia. Acesta a declarat: „așa era atunci când eram eu mic. Atât de mare era plaja și atât de lung era drumul până la apă”. Tot el spune că înnisiparea este benefică pentru clădirile din Stațiunea Mamaia.

Cântărețul constănțean Jorge, pe numele său real George Papagheorghe, a fost în weekendul ce doar ce s-a încheiat în vacanță la malul mării alături de familia sa. Acesta a petrecut momente de pomină alături de soția sa și cei doi copii, bucurându-se de soare în cea mai mare parte a timpului. Și, în timp ce unele vedete autohtone critică înnisiparea și distanța de 200 – 300 de metri până la apă, iată că artistul a declarat că ceea ce se întâmplă este normal și felicită Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral pentru inițiativă. „Pentru mine este ceva normal. Născut în Constanța și fiind în fiecare vară pe plajă în Mamaia, așa era atunci când eram eu mic. Atât de mare era plaja și atât de lung era drumul până la apă. Cred că mergeai un minut – două. Mă bucur foarte mult că s-a întâmplat treaba asta și e foarte benefică pentru plaja din Mamaia și, mai ales, pentru clădirile din jur”, a declarat Jorge.

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa mergem pe jos pana la apa ?
1
1
Largirea plajelor e printre cele mai benefice proiecte pentru tara noastra. Snobii care erau obisnuiti sa isi inmoaie "crengile" in apa direct de pe sezlong, si care huiduie acum, comenteaza fara argumente. Speram sa se continuie cu latirea plajelor si spre sudul litoralului.
6
1

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677