REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Judecata în dosarul de corupție, al lui Cristian Radu, a început cu stângul

Judecata în dosarul de corupție, al lui Cristian Radu, a început cu stângul

A.F. 16 august 2023 | 18:11 2762

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a avut miercuri, 16 august a.c., primul termen în dosarul care vizează achiziția unor contracte de servicii juridice, încheiate cu Casa de Avocatură “Grimberg şi Asociaţii”, însă judecătorul de caz a amânat termenul pentru data de 7 septembrie a.c. întrucât inculpații, sau unii dintre ei, au fost lipsiți de apărare.

Judecata in dosarul de coruptie, al lui Cristian Radu, a inceput cu stangulCristian Radu

Reamintim că la jumătatea lunii iunie a.c., primarul Cristian Radu, împreună cu alte șapte persoane, a fost trimis în judecată pentru fapte de corupție, în dosarul care vizează achiziția unor contracte de servicii juridice, încheiate cu Casa de Avocatură “Grimberg şi Asociaţii”.

Judecata in dosarul de coruptie, al lui Cristian Radu, a inceput cu stangul

Printre cei trimiși în judecată alături de Radu Cristian se află secretarul primăriei Mangalia, Petrina Boiță, dar șefa Direcției Economice, Diana Ionela Fotin și șeful Direcţiei Achiziţii, Investiţii şi Programe de Dezvoltare Călin Didi George, prietenul lui Radu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hăi Anonimizato2, crezi că strategia mea îți este utila?
0
0
Și de l-or scapa judecătorii pe piticul asta nenorocit, de Dumnezeu nu scapă sigur. Prea și-a bătut joc de oameni și a furat ca un hulpav nesimțit și nesatul. Chiar ii trebuie o lecție ăstuia ca să stea acolo unde ii este locul. Mai mult de ospătar sau de paznic la păcănele nu-l duce capul.
6
0
O justitie oarba, dar cu ochi pentru unii!!! Astia ar trebui si amendati. Dar asa curge timpul si banii fraierilor. Pe timpul lui Ceausescu aceasta justitie era la puscarie. Numai pensii speciale au 9in cap si mai sunt si numiti politic. ASA CA JUDECA CU CAPUL PARTIDULUI
8
2
Trag de timp ca sa se prescrie fapta...
10
2
O biată cocotă masculină, lipsită de apărare... N-a avut bani de avocat săracu...
11
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016