REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Judecătoarea Stoicescu, despre criticile lui ÎPS Teodosie: Să încoloneze pe rug pe toate menopauzatele

Judecătoarea Stoicescu, despre criticile lui ÎPS Teodosie: Să încoloneze pe rug pe toate menopauzatele

A.F. 7 aprilie 2024 | 19:45 1408

Judecătoarea Adriana Stoicescu s-a dezlănțuit după ce ÎPS Teodosie le-a recomandat creștinilor să nu se căsătorească cu femei divorțate.

Judecatoarea Stoicescu, despre criticile lui iPS Teodosie: Sa incoloneze pe rug pe toate menopauzateleAdriana Stoicescu

Înalt Prea Sfinţitul Teodosie a mai fost întrebat dacă este un păcat pentru un necăsătorit să se căsătorească cu o femeie care este divorţată. „Dacă este divorţată, tot preotul trebuie să lămurească. A vrut ea să divorţeze? Dacă a vrut ea să divorţeze, cel necăsătorit, dacă se căsătoreşte cu ea, săvârşeşte adulter, cum spune Mântuitorul“, a transmis Arhiepiscopul Tomisului.

Iată ce transmite judecătoarea Adriana Stoicescu:

„După ce divorțatele au fost îndrumate, creștinește, desigur, să apuce calea peșterii, conform normativelor «sfințișorilor» în viață, susținuți frenetic de cei mai «puri» semeni, acu’ au reluat teoria «necurățeniei la menstruație».

Ca să încheiem apoteotic, sper să încoloneze la rug toate menopauzatele pe motiv de infertilitate și bufeuri.

Să rămână ei, stăpânii adevărului absolut. Singuri, frate, pe toată planeta…. Murim cu ăștia, da’ murim de fericire că salvăm planeta de păcat", a transmis judecătoare, scrie stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pt.primul comentariu;nu ai dreptate ma pentru ca Spagoveanu asta pe care tu il aperi este exact ca farizei care il criticau pe ISUS pentru ca a vindecat un bolnav in ziua de sabat,atunci ISUS le-a raspuns:"of voi farizeilor care despicatzi firul in partu dar inimile voastre sunt foarte departe de mine,oare voi nu adapatzi si nu datzi de mancare animalelor voastre in ziua de sabat si atunci dece criticatzi o fapta buna facuta pentru un om ?",Dogma creshtina a incalcato tocmai Theo Spagaru in anul 2020 cand a celebrat slujba de pashte in ziua innaltzari Domnului si asta nu o spun doar eu ci a spuso chiar IPS Daniel sheful B.O.R.
1
0
ca legea oamenilor nu coincide cu legea bunului simt crestinesc. Se vrea o disparitie a credintei, e ultima bariera in zona bizantina in fata satanismului globalist al occidentului. Mi-e dezgust de principiile noii societati!
0
0
huoo! a trecut timpul, cind omul se speria de eclipsa.
3
0
Religia spala pe creierele cretinoizilor. Din timpuri stravechi. Spagodosie e ultimul care ar trebui sa deschida pliscul. Mars cu popimea.
10
1
ca spagoveanu o afuriseste de nu se vede !!! Nu ca ar fi mai buna !!! Shoshoiu spagovene si multa mmmwie cu kkkt !!!
8
0
Ce spun popping astia in mileniul 3 nu are nicio importanta pentru oamenii cu judecata la cap. Doar nu suntem in evul mediu. Cine sa bage in seama ce spun barbosii in rochite.
13
1
IPS vorbeste din punct de vedere al dogmelor crestin ortodoxe. Ce treaba are tantica asta cu regulile Bisericii? Sa isi vada de coruptia si sentintele trucate din justitia speciala din Romania, ca nu e atributia ei sa stabileasca dogmele Bisericii.
7
20

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016